Natalia198777
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasz sie nie babrze ale ma taki nieprzyjemny/ specyficzny zapachJa psikałam octaniseptem na patyczek i patyczkiem wycierałam dookoła w pępku, odpadł jakiś tydzień temu, suchy i się nie babrał
Nie martw sie na zapas , jak zrobili badania to pewnie wszystko jest dobrze . Ze mną tez była dziewczyna , której dzidzia miała taki guzek na główce i dokładnie była ta sama diagnoza . Wiec widocznie tak czasem maluszki maja .Heyy dziewczyny nasz klociuszek przy porodzie dostal 9 / 10 ze względu na pępowine 2 razy mial owinieta wokół szyjki ale został przy mnie bo bardzo wrzeszczał i wszystko było oki lecz w szpitalu zauwazylam ze ma guzka na glowce i od razu strach zrobili wszystkie badania 2 razy powtórzone lecz dalej mi nie daje spokoju pomimo że neonatolog powiedziala że to krwiak podtwardówkowy i wszystko się wsiąknie a ja juz tu dostaje do głowy bo probuje się doszukać jakis złych oznak
Wielkie graty! I kuruj się tam. Został ktoś jeszcze nierozpakowany?No w koncu i nam sie udalo wczoraj urodzil sie Olek: 3310g, 55cm i 10 pkt. Niestety zrobili mi cc, mimo ze walczylam i nawet zaczely sie skurcze, ale przy kazdym malemu bardzo spadalo tetno, a ze rozwarcia brakowalo, to postanowili ciac. Noc kompletnie nie przespana, wszystko ciagnie i znow bede pokurczem ale widok malego rekompensuje wszystko
GratulacjeNo w koncu i nam sie udalo wczoraj urodzil sie Olek: 3310g, 55cm i 10 pkt. Niestety zrobili mi cc, mimo ze walczylam i nawet zaczely sie skurcze, ale przy kazdym malemu bardzo spadalo tetno, a ze rozwarcia brakowalo, to postanowili ciac. Noc kompletnie nie przespana, wszystko ciagnie i znow bede pokurczem ale widok malego rekompensuje wszystko
Nasz knedelek też miał pępowine i u nas na rączce są tz uszczypnięcia bociana to takie na przedramieniu czerwone placki jakieś naczynka poszerzone i też bylam w strachu zaczęłam czytać o tym i mieć czarne wizje co będzie jak mu się to zostanie i rozleje.... odrazu miałam przed oczami " dr Szczyta" i ludzi z takimi skazami... mimo , że lekarze tez zapewniaja, że zniknie to do 2rż. Nie doszukujmy się złych rzeczy bo oszalejemy ze zmartwieniaHeyy dziewczyny nasz klociuszek przy porodzie dostal 9 / 10 ze względu na pępowine 2 razy mial owinieta wokół szyjki ale został przy mnie bo bardzo wrzeszczał i wszystko było oki lecz w szpitalu zauwazylam ze ma guzka na glowce i od razu strach zrobili wszystkie badania 2 razy powtórzone lecz dalej mi nie daje spokoju pomimo że neonatolog powiedziala że to krwiak podtwardówkowy i wszystko się wsiąknie a ja juz tu dostaje do głowy bo probuje się doszukać jakis złych oznak