PatkaPatka
Fanka BB :)
48h odstępu? jeśli tak to piękny przyrost bety, gratulacje!BHCG-bylo 44,84 / jest 141,30
PROGESTERON - bylo 25,61 / jest 25,77
Ja sie nie nie znam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
48h odstępu? jeśli tak to piękny przyrost bety, gratulacje!BHCG-bylo 44,84 / jest 141,30
PROGESTERON - bylo 25,61 / jest 25,77
Ja sie nie nie znam...
Nie 48 a 96h...48h odstępu? jeśli tak to piękny przyrost bety, gratulacje! [emoji7]
Również jest to wynik prawidłowy, średnia przyrostu na 48h to 79,5% w Twoim przypadku a wymagana minimalna to 66%48h odstępu? jeśli tak to piękny przyrost bety, gratulacje!
Jak Ty to liczysz? Ja sie nie znam [emoji6]Również jest to wynik prawidłowy, średnia przyrostu na 48h to 79,5% w Twoim przypadku a wymagana minimalna to 66% [emoji4]
są normy, ale najważniejszy jest przyrost, najlepiej żeby się podwoił w ciągu 48h ale mininum to 66%. Mój ginekolog zawsze każe robić bete conajmniej 2 razy żeby sprawdzić czy sie podwaja a tym samym czy ciąża rozwija się prawidłowo.A to na wyniku nie ma norm?
Sa normy.A to na wyniku nie ma norm?
Czyli radzisz bym zrobila jeszcze raz bete? Tutaj skok 4 dniowy bo swieta wypadly. Najblizsza bete moge wykonac dopiero w piatek. W czwartek pracuje w godz 8-13 a labo czynne od 8-12są normy, ale najważniejszy jest przyrost, najlepiej żeby się podwoił w ciągu 48h ale mininum to 66%. Mój ginekolog zawsze każe robić bete conajmniej 2 razy żeby sprawdzić czy sie podwaja a tym samym czy ciąża rozwija się prawidłowo.
Czyli u Ciebie jak i u mnie wychodzi 4 tydzień wiesz co ja robiłam 3 razy napierw było 14,84, później 63,82 i dziś 339,46 i na tym kończe, możesz a nie musisz sprawdzać ale do ginekologa najlepiej iść jak jest ponad 1000 bo wtedy już coś widaćCzyli radzisz bym zrobila jeszcze raz bete? Tutaj skok 4 dniowy bo swieta wypadly. Najblizsza bete moge wykonac dopiero w piatek. W czwartek pracuje w godz 8-13 a labo czynne od 8-12