reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A to na wyniku nie ma norm?
Sa normy.
Screenshot_20191112-212728_Firefox.jpeg

są normy, ale najważniejszy jest przyrost, najlepiej żeby się podwoił w ciągu 48h ale mininum to 66%. Mój ginekolog zawsze każe robić bete conajmniej 2 razy żeby sprawdzić czy sie podwaja a tym samym czy ciąża rozwija się prawidłowo.
Czyli radzisz bym zrobila jeszcze raz bete? Tutaj skok 4 dniowy bo swieta wypadly. Najblizsza bete moge wykonac dopiero w piatek. W czwartek pracuje w godz 8-13 a labo czynne od 8-12

Ja zrobiłam tylko raz bete 30.10 jak bylam 6.11 to mi powiedziała że już nie potrzeba ehh i bądź tu mądry mogłam sobie dzisiaj zrobić jak robiłam pozostałe badania wtedy bym wiedziała że jest ok ;-((

reklama
Czyli radzisz bym zrobila jeszcze raz bete? Tutaj skok 4 dniowy bo swieta wypadly. Najblizsza bete moge wykonac dopiero w piatek. W czwartek pracuje w godz 8-13 a labo czynne od 8-12
Czyli u Ciebie jak i u mnie wychodzi 4 tydzień :) wiesz co ja robiłam 3 razy napierw było 14,84, później 63,82 i dziś 339,46 i na tym kończe, możesz a nie musisz sprawdzać ale do ginekologa najlepiej iść jak jest ponad 1000 bo wtedy już coś widać 😊

Do góry