reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Moja lekarka kazała zrobić betahcg żeby potwierdzić ciążę i następnie zapisać się na wizytę. Na wizycie nie pytała nawet o dokładny wynik. Wystarczyło, że wyszła ciąża. Resztę sama sobie zobaczyła podczas badania.
Rozumiem, że niektórym to powtarzanie daje trochę spokoju, ale teraz widzę, że inne dziewczyny się stresują, bo nie robiły wcale albo robiły raz.
Spokojnie :) to nie jest konieczne. Później hcg się już w ogóle nie bada i zostaje tylko badanie ginekologiczne/usg. Nie stresujcie się na zapas.
Oczywiście, że nie jest ale niejednokrotnie pozwala zorientować się, że dzieje się coś złego nim cokolwiek jest widoczne na usg. U nas każdy ginekolog zleca beta hcg x2.

reklama
Dzień dobry Dziewczyny. Jak dziś spałyście? Ja wyjątkowo przespałam chyba cała noc. Możnaby powiedzieć że się wyspałam. Miłego dnia

Dzień dobry Dziewczyny. Jak dziś spałyście? Ja wyjątkowo przespałam chyba cała noc. Możnaby powiedzieć że się wyspałam. Miłego dnia
Średnio, straszak budził się kilka razy a o 6:30 zrobił nam już pobudkę na amen :( niedługo jedziemy na rehabilitację chociaż nie wiem jak wyjdę z domu bo pada u nas śnieg a mi zimno już w domu 😂

Dzień dobry, ja tez spałam ciągiem od 23 do 6:30 :) No szok.
Ale coś się nienajlepiej czuje, już wieczorem dostałam kataru, dziś oczy zaszklone chyba mnie coś bierze :(

Dzień dobry dziewczyny
A ja się nie wyspalamm wogole. W nocy było mi tak gorąco ze myślałam ze się ugotuje. Wstawałam okno otwierać . Cała noc jakieś głupie sny . Ogólnie masakra

reklama
Do góry