Hej laseczki,
Dostałam skurczy regularnych wiec pojechałam do szpitala. Teraz mam rzadsze ale mocniejsze. Czekam na rozwój sytuacji. Trzymajcie kciuki.
jak tam Hania ? Trzymamy kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej laseczki,
Dostałam skurczy regularnych wiec pojechałam do szpitala. Teraz mam rzadsze ale mocniejsze. Czekam na rozwój sytuacji. Trzymajcie kciuki.
Eh... jestem w szpitalu, są skurcze ale na każdym sprzęcie inne eh...Hej laseczki,
O! No to rzeczywiście już takie na szpital... Ciekawe dlaczego zmniejszyła się ich częstotliwość potemCo 7 minut skurcze po 50 sek
Hej laseczki,
Bywa bywa. Teraz tez mam skurcze na ktg mniej widoczne dla mnie bardziej odczuwalne.zobaczymy co po badaniuO! No to rzeczywiście już takie na szpital... Ciekawe dlaczego zmniejszyła się ich częstotliwość potem
Dzisiaj 39+3 wiec mogę rodzic. Termin na 21gotrzymamy kciuki! ❤ na kiedy miałaś termin?