No i dupaa po siedzeniu 2.5h do domu szyjka miekka ale wysoko za to młody głową w spojeniu już mega napiera że siedzieć nie idzie w dodatku hemoroid mi wyszedł noszzz k.... bo inaczej nie idzie i już jest 3900 i w czwartek jak się nic nie zmieni do kontroli
reklama
Martitta88
Fanka BB :)
Ja jestem już też po KTG, USG i sprawdzaniu szyjki i wychodzi na to że sobie jeszcze dluuugo poczekam na poród skurczy praktycznie brak, rozwarcia też nie ma, waży 3500-3600 w przybliżeniu, a następna kontrola dopiero za tydzień. Ginekolog mi powiedziała że wtedy to się już będzie wstępnie ustalać datę wywołania porodu, która nastąpiłaby między 42+1 a 42+5 co oznacza dla mnie w najgorszej możliwej wersji jeszcze prawie 3 tygodnie czekania.
karolaka88
Kurde to dlugo tam u Was czekaja z jakakolwiek interwencja. Ale przeciez wcale nie mysi tak byc☺ mozesz urodzic w kazdej chwili i wcale nie potrzeba do tego wczesniejszych znakow☺ mi tak gin powiedzial dzis widzimy sie za tydzien albo nie, bo to ze teraz szyjka jest twarda i zamknieta nie znaczy np, ze wieczorem nic sie nie zmieni, wiec glowa go gory
Martitta88
Dzięki. Bardzo pomagają takie słowa otuchy, bo powiem szczerze, że po tej wizycie mam lekkiego doła, chociaż mąż mi mówi, że powinnam się cieszyć że dziecko w dobrej formie, i oczywiście ma racjęKurde to dlugo tam u Was czekaja z jakakolwiek interwencja. Ale przeciez wcale nie mysi tak byc☺ mozesz urodzic w kazdej chwili i wcale nie potrzeba do tego wczesniejszych znakow☺ mi tak gin powiedzial dzis widzimy sie za tydzien albo nie, bo to ze teraz szyjka jest twarda i zamknieta nie znaczy np, ze wieczorem nic sie nie zmieni, wiec glowa go gory
No to jedziemy na tym samym wózku ehhh szkoda gadać ja za to skurcze mam tylko co z tegoJa jestem już też po KTG, USG i sprawdzaniu szyjki i wychodzi na to że sobie jeszcze dluuugo poczekam na poród skurczy praktycznie brak, rozwarcia też nie ma, waży 3500-3600 w przybliżeniu, a następna kontrola dopiero za tydzień. Ginekolog mi powiedziała że wtedy to się już będzie wstępnie ustalać datę wywołania porodu, która nastąpiłaby między 42+1 a 42+5 co oznacza dla mnie w najgorszej możliwej wersji jeszcze prawie 3 tygodnie czekania.
Hania będzie mamą
@Martitta88 u mnie nawet pol skurczu nie było do tej pory a termin na 21. Sam lekarz powiedział ze 15go to niewiadomo czy się zobaczymy a 2 tyg przeleciały jak z bicza strzelił i nadal nic.Dzięki. Bardzo pomagają takie słowa otuchy, bo powiem szczerze, że po tej wizycie mam lekkiego doła, chociaż mąż mi mówi, że powinnam się cieszyć że dziecko w dobrej formie, i oczywiście ma rację
Wszystko może się zdarzyć nagle ale będzie to przynajmniej o tyle komfortowe ze zdarze dojechać do szpitala.
Basik12
Zaangażowana w BB
Jejku dziewczyny gdzie jeszcze czekać do 42 tygodnia .... mi zostały 3 dni i każdy tak sobie zapełniłam praca w domu żeby szybko zleciało bo nie mozna wytrzymać tego czekania .... na koniec te dni to sie wydaje całe wieki mimo ze 9 mc przeleciało . A Wy jeszcze chodzicie na IP czekacie , wracacie , mozna zwariować .
Martitta88
No takie życie, nic nie zrobisz a jeszcze tam siedzialam na tym KTG i siedziałam... Bo mi się dziecko nie chciało obudzić i położna mi cały czas trzęsła brzuchem, uciskała a Mały nic. Gdzie zawsze taki ruchliwy, to stwierdził że sobie akurat pośpi na KTGJejku dziewczyny gdzie jeszcze czekać do 42 tygodnia .... mi zostały 3 dni i każdy tak sobie zapełniłam praca w domu żeby szybko zleciało bo nie mozna wytrzymać tego czekania .... na koniec te dni to sie wydaje całe wieki mimo ze 9 mc przeleciało . A Wy jeszcze chodzicie na IP czekacie , wracacie , mozna zwariować .
karolaka88
Moj tez tak robi w kolejce to mi normalnie chce brzuch rozedrzec, a jak przychodzi co do czego, to cisza, spokojnie, czasem sie przekreci, a jak polozna odpina pasy zaczyna znowu
reklama