reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Już myślałam ze jestem dziwna i tylko ja mam z tym problem ze niezbyt dobrze czuje się z brzuchem. Pewnie bardziej to jest w mojej głowie heh a facet w żaden sposób tez nie dąży do tego to może ma to samo odczucie co ja

reklama
Ja miałam opory ale się przełamałam 😄

Brzuch mi opadł, nawet mogę wstać normalnie z łóżka i oddychanie od razu lepsze plus jeszcze nie ma 8 a ja już 5 razy byłam w kibelku. Aczkolwiek to możliwe, że wychodzi ze mnie po prostu wczorajszy stres- nie związany z dzidzią 😊
Oprócz tego cisza, będę dawała znać ale coś czuję, że coraz bliżej, śmieję się że chyba po raz pierwszy nie pójdę na wybory 😂

Ja miałam opory ale się przełamałam 😄

Brzuch mi opadł, nawet mogę wstać normalnie z łóżka i oddychanie od razu lepsze plus jeszcze nie ma 8 a ja już 5 razy byłam w kibelku. Aczkolwiek to możliwe, że wychodzi ze mnie po prostu wczorajszy stres- nie związany z dzidzią 😊
Oprócz tego cisza, będę dawała znać ale coś czuję, że coraz bliżej, śmieję się że chyba po raz pierwszy nie pójdę na wybory 😂
Może kolej na Ciebie 😃a na kiedy masz termin ? Który tc jestes ?

Przepraszam ze drążę, ale w takim razie tylko podklad na łóżko i piżamaw szpitalu?
Heyy nie szkodzi A kto pyta nie błądzi 😉😉😉 dokładnie sam podkład na łóżeczko szpitalne i domowe oraz piżamka taka za tyłek bo jednak do łazienki to podkład poporodowy musisz mieć i jak geisza 😉😉 ale poważnie szybciej mi się wszystko wygoiło i duzoooooo octaniseptu

Dziewczyny odnośnie seksiku najwygodniej i bezpieczniej na boczku aczkolwiek też czasami mam opory no ale jak ma coś przyśpieszyc to czemu nie spróbować delikatnie nie na dziko😉😉

reklama
Do góry