reklama
Martitta88
Fanka BB :)
Ja myślę że dużo par ma taki etap pod koniec ciąży. Ja tam się tym nie przejmuję.Już myślałam ze jestem dziwna i tylko ja mam z tym problem ze niezbyt dobrze czuje się z brzuchem. Pewnie bardziej to jest w mojej głowie heh a facet w żaden sposób tez nie dąży do tego to może ma to samo odczucie co ja
AsiaPelasia
Ja miałam opory ale się przełamałam
Brzuch mi opadł, nawet mogę wstać normalnie z łóżka i oddychanie od razu lepsze plus jeszcze nie ma 8 a ja już 5 razy byłam w kibelku. Aczkolwiek to możliwe, że wychodzi ze mnie po prostu wczorajszy stres- nie związany z dzidzią
Oprócz tego cisza, będę dawała znać ale coś czuję, że coraz bliżej, śmieję się że chyba po raz pierwszy nie pójdę na wybory
Brzuch mi opadł, nawet mogę wstać normalnie z łóżka i oddychanie od razu lepsze plus jeszcze nie ma 8 a ja już 5 razy byłam w kibelku. Aczkolwiek to możliwe, że wychodzi ze mnie po prostu wczorajszy stres- nie związany z dzidzią
Oprócz tego cisza, będę dawała znać ale coś czuję, że coraz bliżej, śmieję się że chyba po raz pierwszy nie pójdę na wybory
Basik12
Zaangażowana w BB
Może kolej na Ciebie a na kiedy masz termin ? Który tc jestes ?Ja miałam opory ale się przełamałam
Heyy nie szkodzi A kto pyta nie błądzi dokładnie sam podkład na łóżeczko szpitalne i domowe oraz piżamka taka za tyłek bo jednak do łazienki to podkład poporodowy musisz mieć i jak geisza ale poważnie szybciej mi się wszystko wygoiło i duzoooooo octaniseptuPrzepraszam ze drążę, ale w takim razie tylko podklad na łóżko i piżamaw szpitalu?
Dziewczyny odnośnie seksiku najwygodniej i bezpieczniej na boczku aczkolwiek też czasami mam opory no ale jak ma coś przyśpieszyc to czemu nie spróbować delikatnie nie na dziko
Eee to ja mam chłopa optymiste
Stwierdził że jak seks nie pomaga to na piątek i mówił nas na kurs sternika motorowodnego i za ja z tym brzucholem mam egzamin zdawać no pewnie jeszcze z jego podejsciem to i na wybory zdążę NO MISZZZZZZZCZ
Stwierdził że jak seks nie pomaga to na piątek i mówił nas na kurs sternika motorowodnego i za ja z tym brzucholem mam egzamin zdawać no pewnie jeszcze z jego podejsciem to i na wybory zdążę NO MISZZZZZZZCZ
Martitta88
@Natalia198777 jak tam u Ciebie? Zaczęła się bardziej ruszać dzidzia czy już jednak jesteś w szpitalu?
AsiaPelasia
Termin na 15go także mniej niż tydzień niby został, zobaczymy- w niedziele mąż ma urodziny, może akurat mu zrobi synek prezent
Natalia198777
Wczoraj szalał cały wieczór i pół nocy od rana spokojny. Czekam teraz do gina ciekawe co powie.@Natalia198777 jak tam u Ciebie? Zaczęła się bardziej ruszać dzidzia czy już jednak jesteś w szpitalu?
reklama
Aa u Ciebie jak??@Natalia198777 jak tam u Ciebie? Zaczęła się bardziej ruszać dzidzia czy już jednak jesteś w szpitalu?
ja zauważyłam że mniej się rusza jakieś tam przekrety