karolaka88
Fanka BB :)
Liscie malin sa spoko☺ jedne z lepszych ziol, jakie pilam w zyciu. Od herbaty gorzkiej tez lepsze, takze mozna pic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PowodzeniaAsiapelasia ja sie nad tym kubeczkiem zastanawiałam koszt 20zl allegro i chyba na tym pozostałam
Więc jestem już na starym mieszkaniu trzeba było ogarnąć bo wiecie mój tu urzedował i zapuścił
Kurczę od jakiś 3 godzin odpadają mnie skurcze takie jak na okres mam nadzieję że się coś rozkreci
Ale jesz świeże czy suszone? Suszone jak dla mnie są spoko.Ohydne to sa zdecydowanie daktyle... ło matko, nie dosc ze drogie to smak i konsystencja bleee. Bede musiala je jakos z czyms przemycac, bo tak same to szybko zwroce
Ja tez nie mam nic na laktację, w razie co mąż pobiegnie do apteki jak będzie potrzeba
Chociaż chyba kupię ‚magiczna buteleczke’ która można sobie dostawić do drugiej piersi, z której maluszek akurat nie je i mleko się tam zbiera dowiedziałam się o niej z grupy na Facebooku, ma któraś? bo laktator mam dość stary, pożyczony- oczywiście wszystko zdezynfekowane ale nie wiem czy będzie dobrze działał
Suszone suszone. Wepcham je jutro w jogurt, to mysle ze bedzie w miareAle jesz świeże czy suszone? Suszone jak dla mnie są spoko.