reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

No 10 lat temu na pewno nie bylo takich problemow😛 tylko karte ciazy mialam. W czasie ciazy nie robilam grupy, tylko w szpitalu mi zrobili, tak samo reszte badan, mieli na swiezo.
A teraz to jakas porazka. To po co wlasciwie robic taka grupe niepotwierdzona ( u mnie koszt 50zl), skoro do niczego sie nie przyda?
Po to żeby więcej pinionżków wpłynęło na fundusz 😁

reklama
Tak jak mówisz, @Martitta88 😁
Ale mnie dziś w kręgosłupie rypie na dole, nie mogę porządnie ruszyć 😒
To leż i nie wstawaj :D my teraz załatwiamy kwestie kuchni do naszego nowego mieszkania chociaż klucze dostaniemy dopiero grudzień-styczeń ale potem może być kiepsko z czasem, i siedziałam na mega niewygodnym krześle przez półtorej godziny, myślałam że tam zejdę... Teraz leżę i się opitalam :D

Wiem ze pytanie nie będzie w temacie bo wszystkie macie to już za sobą 🙈 w związku z zakończeniem remontu będę zaczynała brać się za pranie i układanie rzeczy dla małej. Ale zastanawia mnie to czy wszystkie rzeczy trzeba umyć lub wyparzyć ? Mam na myśli np szczotkę do włosów nożyczki Pojemnik na smoczek elementy laktatora czy wanienkę 🤷🏻‍♀️
a butelki macie tez wyparzone i „przyszykowane” czy dopiero na bierząco jak będzie potrzeba użycia ?

Wiem ze pytanie nie będzie w temacie bo wszystkie macie to już za sobą 🙈 w związku z zakończeniem remontu będę zaczynała brać się za pranie i układanie rzeczy dla małej. Ale zastanawia mnie to czy wszystkie rzeczy trzeba umyć lub wyparzyć ? Mam na myśli np szczotkę do włosów nożyczki Pojemnik na smoczek elementy laktatora czy wanienkę 🤷🏻‍♀️
a butelki macie tez wyparzone i „przyszykowane” czy dopiero na bierząco jak będzie potrzeba użycia ?
Ja tylko upralam i wyprasowalam ubranka i te inne otulacze😛 butelki nie mam zadnej, nie zakladam uzywania w najblizszym czasie, a pod reszte sie podpinam☺

reklama
Do góry