reklama
montek.87
Fanka BB :)
Ja ide za tydzien w czwartek i tez oczekuje zwolnieniaA ja idę we czwartek, i już zglupialam czy nie za wczesnie
Pójdę bo zwolnienie mi musi wypisać ale czy będzie coś widać to już nie wiem
PatkaPatka
No i ja już po becie, wynik będzie popołudniu, oby fasolinka rosła w siłe! ❤
Nie robilam betyA przypomnij mi o ile pisałaś, jakie miałaś wyniki bety?
Mi powiedział ze jak za tydz. W czwartek będzie biło serducho to pogadamy o zwolnieniu.Ja ide za tydzien w czwartek i tez oczekuje zwolnienia
I dostałam pregna dha i pregna plus.
montek.87
Ja tez zrobilam bete by zobaczyc jaki przyrost pierwsza w piatekNo i ja już po becie, wynik będzie popołudniu, oby fasolinka rosła w siłe! [emoji173]
PatkaPatka
To daj znać jak wynik.. ja już byłam na trzeciej dzisiaj, w sobotę był przyrost 378%Ja tez zrobilam bete by zobaczyc jaki przyrost pierwsza w piatek
montek.87
Ja sama poszlam po suplement do apteki. Omegamed optima forteMi powiedział ze jak za tydz. W czwartek będzie biło serducho to pogadamy o zwolnieniu.
I dostałam pregna dha i pregna plus.
montek.87
Ja dopiero robie druga. Trzecia mam zrobic dzien przed wizyta-zalecenie lekarzaTo daj znać jak wynik.. ja już byłam na trzeciej dzisiaj, w sobotę był przyrost 378% [emoji7]
reklama
montek.87
Ty tez daj znac jak u Ciebie wyniki wyszly wow przyrost o 378% to jest piekny. Pochwal sie wczesniejszymi wynikamiTo daj znać jak wynik.. ja już byłam na trzeciej dzisiaj, w sobotę był przyrost 378% [emoji7]