reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Odebrałam dziś ten olejek Babydream z Rossmana, dzięki @Basik12 jeszcze raz za info o programie Rossnę🤩👍🏻
Ja byłam wczoraj w Rossmannie i wzięłam z półki oliwkę a Pani ekspedientka mi powiedziała, że tych z półki nie dają a pod kasa nie ma takiej, żeby dać. Ale z tego co pamiętam z maila i jak dostałam jak byłam w ciąży z synem to można było wziąć normalnie z półki, więc już chyba dam sobie spokój ...

Ja byłam wczoraj w Rossmannie i wzięłam z półki oliwkę a Pani ekspedientka mi powiedziała, że tych z półki nie dają a pod kasa nie ma takiej, żeby dać. Ale z tego co pamiętam z maila i jak dostałam jak byłam w ciąży z synem to można było wziąć normalnie z półki, więc już chyba dam sobie spokój ...
Pani kasjer przyniosła mi sama z półki i wszystko się dobrze odbiło, 1 grosz.
Mam nadzieję, że jeszcze dostaniesz 🙏

Heyy dziewczyny ja odebrałam oliwek i papmpersy w rossman wszystko za 1 grosz co do oliwki ja ją mieszam z Johnson fioletowym i jest super
Czy któraś z Was ma nawrót wymiotowy ehh dzisiaj jem śniadanie na 3 razy bo nie jestem w stanie nic przełknąć
Ja nie, współczuję.

Ja też już odebrałam i pampersy i oliwkę i mi pasuje jej zapach 👍dzięki dziewczyny za informację o tej promocji.

reklama
Do góry