reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dziewczyny, myślałam wczoraj ze urodzę🙈
Młoda była w nocy tak silna i ruchliwa jak nigdy, myślałam że mnie rozsadzi od środka. Poza tym jakieś takie kłucie w szyjce mi się pojawiło potem ustało. Boze🙈 ja się nadal boje tego porodu a zbliża się wielkimi krokami 😵

ja tak samo jestem przerażona porodem 😂 może i dobrze ze to się samo zadzieje bo jakbyśmy miały rodzic jak będziemy gotowe to bysmy chodziły jak słonice 😂🙈

ja tak samo jestem przerażona porodem 😂 może i dobrze ze to się samo zadzieje bo jakbyśmy miały rodzic jak będziemy gotowe to bysmy chodziły jak słonice 😂🙈
ja bym JUŻ chciała rodzić, mówię ciągle lekarzowi żeby się nie odzywał dopóki nie stwierdzi co najmniej 3 cm rozwarcia, ale on twierdzi, ze szyjka nic a nic nie gotowa do porodu...
brzuch wyszedł mi tak naprawdę w 7 miesiącu i nie mogę się z własnym ciałem od tej pory utożsamić, bo od razu wyszedł bardzo duży i miałam mało czasu na oswojenie :) do tego ciąża bardzo mi się dłuży, mam wrażenie, że trwa od zawsze... nic mi nie dokucza, nie mam żadnych dolegliwosci, książkowe wyniki badań, a mimo wszystko 9 miesięcy to jak otchłań czasu dla mnie :) już bym chciała córkę mieć przy sobie :)

Dziewczyny, myślałam wczoraj ze urodzę🙈
Młoda była w nocy tak silna i ruchliwa jak nigdy, myślałam że mnie rozsadzi od środka. Poza tym jakieś takie kłucie w szyjce mi się pojawiło potem ustało. Boze🙈 ja się nadal boje tego porodu a zbliża się wielkimi krokami 😵
O jak dobrze to rozumiem, u mnie Mały też ostatnio szaleje w brzuchu 💪💪🙈Czasami się wydaje, że przebije mnie od środka 🙈🙈 aż mąż w szoku był 😬
Już myślałam, że Mały się stresuje przed zbliżającym się porodem i sama zaczęłam się martwić 😅😅
Ale jak tylko zrobi się cisza w brzuszku, dopiero to będzie mówiło o zbliżającym się porodzie (jeżeli nie będzie innych zwiastunów), Dzidzie kilka dób przed wyjściem leżą cichutko 🙈

Załączniki

• 15D2EFAE-9B74-429E-8053-680440B0D71E.jpeg
    15D2EFAE-9B74-429E-8053-680440B0D71E.jpeg
    202,5 KB · Wyświetleń: 87
Mam koszulę TCB.9919 muślinową, zdjęcie od sprzedawcy załączam 🙂

bardzo ładna. Ja taka sukienkowa będę zamawiać cała rozpinana do dołu, druga ta z zameczkami a trzecia na magnesy. Wydają mi się takie dyskretne a nie ze od razu widać ze to do karmienia. Takie spinane tylko na gorze jak ta to często w nocy mnie ciągną pod pachą jak się gdzies zawinie

reklama
Do góry