reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Jeżeli chodzi o koszule to jestem niezadowolona. Kupiłam firmy cornette rozmiar "s" bo stwierdziłam, że może będę używać jeszcze po porodzie i jest jak worek chociaż teraz ważę 67kg ale już nie chciało mi się zwracać bo kupowałam przez internet.

tez mam w planie uzuwac ich po porodzie dlatego tak zastanawiam się nad rozmiarem. Ja będę kupować doctor nap 3 różne modele

reklama
I co? Wyraziłaś zgodę? A co ze szczepieniem?
Dzisiaj niedziela, Leoś w domku?!
Wyraziłam zgodę.
Leosia jeszcze nie mam ale wszystko ok, w ciągu doby przybrał 95 gram :) wczoraj pierwszy raz dali mu mleczko z butelki to 20 ml wypił. Pewnie jak nauczy się ssać z butelki, to Maluszka wypiszą :))))

A mi dziś urządziły kumpele baby shower!!! 😍😍😍 Zupełnie się nie spodziewałam i jestem zachwycona! Nie widziałyśmy się od lutego z powodu wirusa, i dziś się umówiłyśmy na kocyki do parku, a tu taka niespodzianka! 🙂 Zdecydowanie zrobiły mi dzień ❤
ale Ci zazdroszczę, bardzo chciałam baby shower, a mnie mąż w domu trzyma na uwięzi, dziś poszłam do skrzynki pocztowej to wielka przygoda! :)

Ja dzisiaj też jestem bardzo nerwowa i płaczliwa... Oglądałam film o laktacji i znowu się zaczęłam martwić czy dam radę i jak to będzie... No ale trudno, trzeba się ogarniać i nie stresować siebie a co za tym idzie dziecka 💪

Trzymam kciuki, żebyś Ty też się jakoś "ogarnęła" i jeżeli to jednak już to żeby poród przebiegł jak najszybciej i jak najlżej 😘
ja wszystko zrzucam na hormony :)
nie martw się karmieniem, co ma być to będzie, każda z nas próbuje się przygotować jak najlepiej, ale to dziecko zdecyduje jak będzie, czyli możesz jedynie zaplanować, że nie da się zaplanować :)

Ja się zupełnie nie spodziewałam, ale bardzo miła niespodzianka. My też bardzo uważaliśmy z mężem, ale dziewczyny mnie bardzo namawiały na spotkanie póki jeszcze jestem w ciąży, bo potem nie będzie tak łatwo z dzieckiem wyskoczyć bez stresu. I chociaż trochę się obawiałam, to się bardzo cieszę, że wyszłam trochę do ludzi, bardzo mi to było potrzebne. Także polecam 👌

Dziewczyny, myślałam wczoraj ze urodzę🙈
Młoda była w nocy tak silna i ruchliwa jak nigdy, myślałam że mnie rozsadzi od środka. Poza tym jakieś takie kłucie w szyjce mi się pojawiło potem ustało. Boze🙈 ja się nadal boje tego porodu a zbliża się wielkimi krokami 😵

Młoda była w nocy tak silna i ruchliwa jak nigdy, myślałam że mnie rozsadzi od środka. Poza tym jakieś takie kłucie w szyjce mi się pojawiło potem ustało. Boze🙈 ja się nadal bihe tego porodu a zbliża się wielkimi krokami 😵
A na kiedy masz termin?

Nie bój się, wszystkie kobiety dają radę, to Ty też dasz. I już tuż tuż będziesz miała córcię na rękach ❤️

reklama
Młoda była w nocy tak silna i ruchliwa jak nigdy, myślałam że mnie rozsadzi od środka. Poza tym jakieś takie kłucie w szyjce mi się pojawiło potem ustało. Boze🙈 ja się nadal boje tego porodu a zbliża się wielkimi krokami 😵
misiu, od 9 miesięcy na to czekasz :) przecież nie będziesz w ciąży do końca życia, kiedyś dzidzię musisz wypuścić na światło :)
tak mi łatwo mówić bo mi oprócz drętwienia rąk w nocy nic nie dolega, jakby mi się skurcze pojawiły to też bym pewnie zaczęła panikować, ale pamietaj, że Twoje ciało wie co ma robić i trzeba mu tylko na to pozwolić :)

Do góry