Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja już powiedziałam starszakowi, ma 10 miesięcy więc jedyne co powiedział to "bleee bleee" [emoji14]
Moja 2.5 latka cis zatrybila dzidzia, syn 16 mscy wisdomo nic[emoji13]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już powiedziałam starszakowi, ma 10 miesięcy więc jedyne co powiedział to "bleee bleee" [emoji14]
Dziewczynki czy wy też wpadacie w panikę jak przez kilka godzin nie zaboli Was brzuch, nic nie zakłuje albo piersi przestają boleć ? Ja chyba zwariuje [emoji23] a pierwsza wizyta dopiero 19.11
Masakra, właśnie wróciłam z Córką z pogotowia. Ta ciąża będzie musiała być naprawdę silna, żeby wszystki było dobrze.
Znowu krtań, aż mi się zaczęła dusić w samochodzie. Dopiero dwa tygodnie temu wyleczyliśmy i znowu... Od przedszkola non stop choroby. A Syn się zaraża. W tym momencie miał krtań, przeszło na oskrzela i po tygodniowej poprawie ciąg dalszy w postaci zapalenia płuc - prawdopodobnie wcześniejszy antybiotyk był za słaby. No kurde już wymiękam. Zaczynam się zastanawiać co robię nie tak, że ciągle chorują. Dostają od września witaminy i tran, zajadają warzywa, owoce...Przykro mi ;(( stres;((co sie stalo
Jutro idę na 8:50
Nie mam pojęcia czemu tak panikuje i nie umiem odgonić tych myśli
40
W domu 2.5 corka, 16 mscy syn
I fasolka 5+4
Usg 19/11
Apka mowi termin 10/7