reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Witam kolezanki. Pragne przylaczyc sie do Waszego grona bowiem oczekuje na maluszka. Od 3 dni robilam testy, dzisiejszy wyszedl nastepujaco. Pobieglam nastepnie zrobic bete i htc. Wyniki przedstawiam ponizej. Wiec po cichu cieszymy sie z mezem z naszej "kropki" :)Zobacz załącznik 1043045Zobacz załącznik 1043046

Hej;)) u nas tak ale hcg nie robilam cxekam na Usg 19/11
IMG_3420.JPG

reklama
Hej Dziewczyny to i ja oficjalnie się przywitam.

Mama dwóch dziewczynek w 3 ciąży.
Troszkę stresuje się ta nowa sytuacja. Dzisiaj zrobiony test. Czekam najął najszybsza wizytę u lekarza bo w domu mamy jeden chodzący wirus ospy.
Zaczęłam się trochę martwić o fasole , ze coś się może stać

To Moja rowniez trzecia ciaza ,2.5 corka 16 mscy syn

Gratulacje i witam wszystkie nowe mamy :) w koncu moze zrobi sie troszke wiekszy ruch do rozmow [emoji846][emoji846]

Ja mieszkam w UK. Prywatnie na wizytye bede chciala isc w pierwszym tygodniu grudnia, jesli dotrzymam. Ogolnie mam 7 poronien za soba wiec wiecie... u mnie nastawienie jest takie z dystansem. Zobaczymy czy cokolwiek sie rozwinie do tego 7 skonczonego tygodnia.

A robilas jakies badania dLa cxego te poronienia[emoji25][emoji25]?

Oj przykro mi ale nie mam pojecia jak wyglada ta procedura w Polsce bo ja mieszkam w Anglii :( u mnie to wszystko zleca ginekolog prowadzacy bo choc ogolnie tutaj ciaz nie prowadza ginekolodzy to mnie w razie co bedzie z racji poronien i posiadania juz chorego dziecka. I tutaj oni to maja wszystko w systemie w komputerach, wszystkie informacje o historii medycznej.

A jesli moge zapytac dlaczegi chore?

Nifty nie refunduje nhs

No to coś o mnie :) Mam na imię Karolina, lat 31. To moja czwarta ciąża. Pierwszą straciłam w październiku 2015. Po zabiegu od razu zaszłam w ciążę z córką - ciąża zagrożona ze względu na wcześniejsze poronienie i krwiaki. Gdy Mała miała 5 miesięcy to postanowiliśmy postarać się o kolejne Maleństwo. Udało się od razu więc mam dwójeczkę z 15-miesięczną różnicą. No a że batdzo chcemy mieć trójeczkę to zdecydowaliśmy się na starania - udało się już w drugim cyklu. Dodam że w pierwszą ciążę nie mogłam zajść przez około rok. Bardzo zależy nam na małej różnicy wieku stąd tak szybkie starania. Wszystkim Mamusiom życzę spokojnej ciąży :)

Miedzy mpimi rowniez 15 mscy roznicy ale trzecie ur jak syn bedzue mial 25 mscy[emoji847]

reklama
Do góry