reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Czy u Was też dzisiaj taka duchota? Oddychać się nie da ;)
Dziewczyny, u mnie od wczoraj jakos inaczej, brzuch się obniżył, ucisk niesamowity na spojenie i pęcherz, ledzwia tez obrywają, Klusek zmienił pozycję z lewej na prawą, ciekawe czy się już sposobi do wyjścia?
@Pralinka2020 cały czas będziemy na łączach, dopóki wszystkie nie urodzimy a potem możemy się wymieniać doświadczeniami 😉i trwać tak dalej w internetowym kolezeństwie 😀

Dziewczynki dobrej energii na dziś Wam życzę, oby bóle i opuchlizna nie dokuczały zbytnio 😚

reklama
Ojeeej, to już tuż tuż :) a jak się ogólnie czujesz?

Ja dziś miałam bardzo ciężką noc. Miałam skurcze, i to dosyć bolesne i regularne... Już powoli myślałam żeby jechać do szpitala, ale jak wstałam to przeszły. Musiałam dziś zrobić badania i zawsze się stresuje tym i to też nie pomagało mi w zaśnięciu 🤦🏼‍♀️ oby jak najmniej takich przygód...

ponoć jak są skurcze które wydaje się ze to już zaczal się porod to polecają wziąć ciepły prysznic i nospe jak przejdzie to nie zaczelo się a jak nie przejdzie to znak ze to już ☺️

ponoć jak są skurcze które wydaje się ze to już zaczal się porod to polecają wziąć ciepły prysznic i nospe jak przejdzie to nie zaczelo się a jak nie przejdzie to znak ze to już ☺
Z tym prysznicem też słyszałam ale średnio miałam ochotę w środku nocy przeprowadzać takie "zabiegi". Tym bardziej, że mój już i tak miał przechlapane bo go budziłam tym ciągłym kręceniem się, ciężkim oddychaniem i wstawaniem, nie chciałam mu jeszcze dodawać hałasu prysznica 😅
czyli jest nas więcej :) bo już się bałam, że tu wejdę i nikogo nie zastanę :)
Ja to na początku myślałam właśnie na odwrót, że nie ma prawie nikogo z początku i że będę rodzić pierwsza :D a się okazuje że jest nas trochę z pierwszej połowy, a trochę z drugiej :)

reklama
Do góry