karolaka88
Fanka BB :)
Gratulacje Jak już ochłoniesz i znajdziesz chwilę, napisz koniecznie jak się sytuacja przedstawia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje dużo zdrówka dla WasDziewczyny Uwaga!!!
Urodziłam o 00':15 Synka z wagą 2470 i 50cm, więcej wiadomości powiem poźniej rano. Buziaki :*
Gratuluję serdecznie!!Dziewczyny Uwaga!!!
Urodziłam o 00':15 Synka z wagą 2470 i 50cm, więcej wiadomości powiem poźniej rano. Buziaki :*
Koleżanka używa tej i też sobie ściągnęłam.Dzewczyny jak planujecie monitorować karmienie? macie do polecenia jaką apkę, czy w notesie po prostu?
Jeju jeju! Dużo zdrowia dla Was!Dziewczyny Uwaga!!!
Dostałam w szkole r.notesik ku temu dedykowany, lecz zapewne skorzystam z aplikacjiDzewczyny jak planujecie monitorować karmienie? macie do polecenia jaką apkę, czy w notesie po prostu?
Dosłownie 1, 2 dziennie...Dziewczyny, miewacie skórcze przepowiadające?