reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
u mnie to samo. do tego swiezo jestem po zapaleniu ucha :( tylko piersi mnie bola i jakos kawy przełknąć nie moge i tyle :)
Cześć Dziewczynki... Mam pytanie... Czy macie jakieś objawy ciąży... Bo u mnie gdyby nie brak okresu i pobolewanie podbrzusza i krzyża od czasu do czasu jak na @ to bym nie powiedziała że w ciąży jestem... Cycki zero dolegliwości ani bolące ani napiete

Witam. Juz okolo 2 tygodni wiem ze jestem w ciazy :) Jestem swiezo po invitro. Transfer odbyl sie 14 pazdziernika a juz tydzien po ukazaly sie 2 kreski :) z wyliczeń kalendarzykow mam termin na 2 lipca :) obecnie skonczony 5 tydzien i 1 dzien. 14 listopada idziemy na pierwsze usg :) pozdrawiam wszystkich :)
Wielkie gratulacje! Na pewno przeszliście długą drogę... Niech maluszek się rozwija i daje Wam kolejne powody do radości.

No to moze opowiecie jak oznajmilyscie partnerowi o ciazy? U mnie nie bylo niespodzianek :) po 6 latach staran 4iui i wkoncu invitro cos znowu myslslam ze sie nie uda. alr jak zrobilsm test to nie wierzyłam:) poszłam normalnie do pracy. potem kupilam kartke okolicznosciowa i napisalam w niej 'Dzień dobry tato ' i wsadzilam do niej test. dalam mezowi z on sie usmiechnal mowiac 'wiedzialem' :)

Gratulacje! Ja tak przekazałam ta informacje :) test jeszcze nie był aż taki wyraźny

Załączniki

• 841063A2-0828-456C-AC56-93BF45402D44.jpeg
    841063A2-0828-456C-AC56-93BF45402D44.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 250
Cześć dziewczyny.Dzisiaj zrobiłam test i jeśli wszystko się uda to termina na 15 lipca.Jeszcze nikomu nie powiedziałam z racji tego ze moja ostatnia ciąża okazała się pozamaciczna. Dlatego nie radzę zwlekać z wizyta u ginekologa dla samego wyeliminowania takiego przypadku.Mi udało się wykryć to w 4 tyg i obeszło się bez zabiegów. Dlatego już we wtorek w porywach do piątku mam zamiar dostać się do ginekologa. A boje się strasznie...

Cześć dziewczyny.Dzisiaj zrobiłam test i jeśli wszystko się uda to termina na 15 lipca.Jeszcze nikomu nie powiedziałam z racji tego ze moja ostatnia ciąża okazała się pozamaciczna. Dlatego nie radzę zwlekać z wizyta u ginekologa dla samego wyeliminowania takiego przypadku.Mi udało się wykryć to w 4 tyg i obeszło się bez zabiegów. Dlatego już we wtorek w porywach do piątku mam zamiar dostać się do ginekologa. A boje się strasznie...
Gratulacje! Hehe moja data urodzin 15 lipca :) a miałaś wtedy jakieś objawy które wskazywały ze coś jest nie tak?

Gratulacje :)

reklama
@Lina87 gratulacje! Życzę, aby tym razem lekarz przekazał dobre wieści.

Jeśli chodzi o przekazanie wieści Mężowi to u nas odbyło się to całkiem zwyczajnie. Mąż wiedział, że będę robić test, bo miałam jakieś wrażenie, że chyba jestem w ciąży. A gdyby był ujemny, to mieliśmy sobie wieczorem zrobić dobre drinki ;) no więc po kilku minutach powiedziałam, że z drinków nici. Przybiegł zobaczyć test no i z lekkim niedowierzaniem zaczęliśmy się śmiać :)

Do góry