reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Dzięki Dziewczyny ;) Na razie nic się nie dzieje.Czekam do wieczora i zobaczymy co dalej.Wolałabym pojechać do szpitala przy regularnych skurczach.Wtedy już ma się poczucie akcji.A z cieknącymi wodami(ze skurczami czy bez)musiałam jechać.No trudno ;)

reklama
Carrolyn Powodzenia, oby się rozkręciło. A jutro już pewnie będziesz się tulić z maluszkiem:)))

Carrolyn dużo siły i pozytywnego szybkiego urodzenia... rozkręci się na pewno i oby szybko poszłao!!!! Oj jak mnie tu dawno nie było....wszystkim lipcówką gratuluję dzidziusiów... u mnie ciąża z zaskoczenia 3- cia dużo płaczu na początku zawsze myślałam że będę miała dwójkę..... wiek masakryczny 41!!!! i się ogarnęłam z tematem przywykłam i doczekałam termin na 21 -wszego, ale jutro idę na cesarkę z wyboru!!!!!!!!!!!! dylematów wiele, ale rodziłam naturalnie...i ... kleszczowo w UK i dziękuję nie zaryzykuję z wyboru naturalnie po raz 3 ci-- opinie jak ludzi... mnóstwo... stres mam ogromny biegam po domu z brzuszkiem prawie do kolan żeby go zagłuszyć życzcie mi szczęścia i pomódlcie się kto może Wam ja za to życzę samych pozytywnych rozwiązań i spokojnych dzidziusiów:)

Carrolyn dużo siły i pozytywnego szybkiego urodzenia... rozkręci się na pewno i oby szybko poszłao!!!! Oj jak mnie tu dawno nie było....wszystkim lipcówką gratuluję dzidziusiów... u mnie ciąża z zaskoczenia 3- cia dużo płaczu na początku zawsze myślałam że będę miała dwójkę..... wiek masakryczny 41!!!! i się ogarnęłam z tematem przywykłam i doczekałam termin na 21 -wszego, ale jutro idę na cesarkę z wyboru!!!!!!!!!!!! dylematów wiele, ale rodziłam naturalnie...i ... kleszczowo w UK i dziękuję nie zaryzykuję z wyboru naturalnie po raz 3 ci-- opinie jak ludzi... mnóstwo... stres mam ogromny biegam po domu z brzuszkiem prawie do kolan żeby go zagłuszyć życzcie mi szczęścia i pomódlcie się kto może Wam ja za to życzę samych pozytywnych rozwiązań i spokojnych dzidziusiów:)
To trzecie Ci wynagrodzi i będzie najkochańsze[emoji846] miałam cc i rodziłam sn, więc powiem tylko, że jedno i drugie ma swoje plusy. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z wyboru [emoji846] Powodzenia !

@olga123 będę bardzo mocno trzymała kciuki i pomodlę się za Was. Strach ma wielkie oczy - wszystko będzie dobrze, zobaczysz :)
Wiek to tylko liczba a takie maleństwo myślę że nada życiu smaczek i przedłuży Ci mlodosc :)

Nie dziwię się że latasz tak po domu bo gdybym znała dokładny termin "wypakowania" to też bym tak miała. A póki co do terminu zostało mi 8 dni i absolutnie sie nie oszczędzam. Codziennie w domu staram się wszystko poogarniac a to pranie , a to prasowanie a to sprzątania a to długie spacery. Inaczej chyba bym za dużo myślała i zwariowała.
Baaaardzo chciałabym zobaczyć już moje maleństwo ale mu chyba nie spieszno na świat :)

Jutro będę myślami z Toba !!! Powodzenia :)

Hej dziewczyny :) lipiec nastał i cisza się pojawiła, mamy z dzieciaczkami już pewnie czasu nie mają ;) u mnie jeszcze 11 dni, nie mogę się doczekać maluszka, ale z drugiej strony bardzo się boję! A najśmieszniejsze jest to, że sama nie wiem do końca czego ;) ogólnie też jestem strasznie roztrojona emocjonalnie, chce mi się trochę płakać i tu znowu nie wiem dlaczego ;) ogólnie próbuje zająć czymś głowę, jak mam siły to powoli sprzątam, jak nie mam to siadam i układam puzzle. Synuś leży nisko, więc daje się we znaki. Powodzenia w najbliższych porodach!

Dokładnie mam to samo co Ty. Emocjonalne góry i dolinki. Główka małego nisko tak że wieczorami odczuwam klucia i mega uciska. Jutro mam wizytę więc jestem ciekawa czy mam już jakieś rozwarcie.
A Ty Miiodzio jak tam, kiedy idziesz do lekarza na kontrolę ?

Dziewczyny mam to samo co Wy☺️ więc taki niepokój to myślę że normalne. Też mam termin za 11 dni i z jednej strony chciałabym już, a z drugiej jestem pełna obaw i strachu, boję się porodu bo nie wiem co mnie czeka bo to mój pierwszy. Wizytę mam w poniedziałek więc coś więcej mam nadzieję że się dowiem. Miałam już 2 razy KTG i wychodzą małe skurcze, ale to tylko przepowiadające. Czuję lekki ucisk i kłucie w dole brzucha co jakiś czas. Wolałabym urodzić wcześniej niż przenosić:)

reklama
Hej dziewczyny :) lipiec nastał i cisza się pojawiła, mamy z dzieciaczkami już pewnie czasu nie mają ;) u mnie jeszcze 11 dni, nie mogę się doczekać maluszka, ale z drugiej strony bardzo się boję! A najśmieszniejsze jest to, że sama nie wiem do końca czego ;) ogólnie też jestem strasznie roztrojona emocjonalnie, chce mi się trochę płakać i tu znowu nie wiem dlaczego ;) ogólnie próbuje zająć czymś głowę, jak mam siły to powoli sprzątam, jak nie mam to siadam i układam puzzle. Synuś leży nisko, więc daje się we znaki. Powodzenia w najbliższych porodach!
Wiem co czujesz :) Nadusia ma 18 dni a dokladnie pamietam swoje watpliwosci w czerwcu :) jak zobaczysz maluszka to wszystko sie zmieni i tak sie zakochasz ze na inne rzeczy nie będzie miejsca :)

Do góry