reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Mleko butelkę nie moje, dzisiaj cały dzień tylko na moim i znowu spadła, jak do jutra nie nabierze tego co ucieklo to zostajemy tu na weekend. Mam nadzieję że coś się ruszy ku dobremu.
Pamiętaj że każde dziecko spada z wagi po porodzie. To normalne. Ważne ile spada. Kciuki za szybkie wyjście ;)
Dziewczyny? Powiedzcie mi.. wiecie moze kiedy moge wyjsc z dzidziusiem na pierwszy spacerek? :)
Od razu ;)

Te szpitale.... może się uda że chociaż jakaś bratnia dusza ci się trafi[emoji110] na pewno rano sie okaże że wszystko w porządku i do domku jeszcze pójdziesz na te kilka tygodni [emoji4][emoji4][emoji4]
Dobrze bedzie nie martw sie.13 to juz naprawde super:) Nie wiem jak twoje malenstwo jest ulozone, ale moj maluszek miednicowo.Przy takim ulozeniu to podobno te kieszonki z plynem ciezej pomierzyc i je znalezc.Moglo tez tak byc ze malenstwo wypilo przed pomiarem troche wod i bylo przed oprożnieniem pecherza;) Ja tez tak mialam.Jutro do domciu, bedzie ok:)
Dzięki, dziewczyny za słowa otuchy. Też sobie tłumaczę, że gdyby faktycznie coś było na rzeczy z wodami, to Mała by nie rosła dobrze, albo inne badania nie wyszłyby w normie. No cóż, dali mi jeszcze kroplówkę, obchód będzie między 9, a 10 i liczę, że wtedy się dowiem, czy mogę iść do domu.

Masakra, denerwuje się, że rano wyjdzie coś nie tak. :( Ten szpital wpędza mnie w depresję, normalnie ryczeć mi się chce, że muszę tu zostać.
Hej, i jak tam, obchód zaraz będzie?
Edit: doczytałam.
Jak by Cię chcieli zatrzymać, to się nie denerwuj i nie bierz tego do siebie - po prostu zwykle szpitalowi pacjentka się zaczyna opłacać jak zaliczy 3 doby;)
Powodzenia:)

No wlasnie nie wiem czy moge w takie upaly wyjsc z nim, dodam ze urodzil sie w 36 tygodniu, niby wczesniaczek troszke.
Jakby nie było, to w brzuchu było dobrze ponad 30stopni, więc maluszek jest bardziej przyzwyczajony do takich temperatur niż my :)

No wlasnie nie wiem czy moge w takie upaly wyjsc z nim, dodam ze urodzil sie w 36 tygodniu, niby wczesniaczek troszke.

Mój tez się urodził w 36 tygodniu i położna powiedziała ze jak najbardziej na krótki spacerek od razu można wychodzić tylko z rana albo wieczorkiem kiedy jest chłodniej [emoji846]

Mleko butelkę nie moje, dzisiaj cały dzień tylko na moim i znowu spadła, jak do jutra nie nabierze tego co ucieklo to zostajemy tu na weekend. Mam nadzieję że coś się ruszy ku dobremu.
Nie martw sie dzieci zawsze spadaja z wagi na poczatku.Oby ruszylo i ustabilizowalo ci sie z tym karmieniem.Bedzie dobrze, pomysl poród juz za toba!

Hej, i jak tam, obchód zaraz będzie?
Edit: doczytałam.
Jak by Cię chcieli zatrzymać, to się nie denerwuj i nie bierz tego do siebie - po prostu zwykle szpitalowi pacjentka się zaczyna opłacać jak zaliczy 3 doby;)
Powodzenia:)
Normalnie to bym nie miała z tym problemu, ale jutro rodzice moi do nas przyjeżdżają na weekend. Tyle to planowali, żeby zgrać z wolnym taty. Na szczęście okazało się finalnie, że fałszywy alarm i dzisiaj wyjdę tylko nie wiem jeszcze o której.

reklama
Normalnie to bym nie miała z tym problemu, ale jutro rodzice moi do nas przyjeżdżają na weekend. Tyle to planowali, żeby zgrać z wolnym taty. Na szczęście okazało się finalnie, że fałszywy alarm i dzisiaj wyjdę tylko nie wiem jeszcze o której.
No i super, sprawdzili co trzeba, wiesz że jest ok i jeszcze spędzisz weekend z rodzicami :)
Jeśli dostaniesz od razu wypis, to pewnie jeszcze trochę zaczekasz (w jednym szpitalu, gdzie mieli duży ruch wypisy były koło 13), a jak będziesz miała do odebrania innym razem, to może zaraz Cię puszczą:)

Do góry