reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Hejka
Pewnie większość mnie już nie pamięta, postanowiłam tu do was zajrzeć bo już lipiec się zbliża a już pewnie kilka z was urodziło
Gratuluję !!!!
I trzymam kciuki za resztę
Jakoś tak z sentymentem bardzo ciepło o was myślę
Wiem że to może głupie ale jakoś mimo tego że straciłam ciążę której nawet nie chciałam to czasem wracam do tego myślami i od razu myślę też o was
Pozdrawiam i jakbyście mogły pozdrowić dziewczyny z wątku prywatnego które już pewnie tu nie zaglądają to bym była wdzięczna

Dacie radę dużo siły ode mnie !!!!
I ja Cię pamiętam :)
Gorące pozdrowienia!!! :)

reklama
OnaZmijeczka Oczywiście tez pamietam. Mam nadzieje, ze u Ciebie i Twojej rodziny wszystko w porządku. Pozdrawiam tez jeszcze będąc w dwupaku. ;) Zajrzyj do nas znowu za jakiś czas!

Hejka
Pewnie większość mnie już nie pamięta, postanowiłam tu do was zajrzeć bo już lipiec się zbliża a już pewnie kilka z was urodziło
Gratuluję !!!!
Wiem że to może głupie ale jakoś mimo tego że straciłam ciążę której nawet nie chciałam to czasem wracam do tego myślami i od razu myślę też o was
Pozdrawiam i jakbyście mogły pozdrowić dziewczyny z wątku prywatnego które już pewnie tu nie zaglądają to bym była wdzięczna

Miło, że o nas pamiętasz i się odezwałaś :)
Ostatnio zastanawiałam się co tam słychać u Ciebie, u Zuzki, ukmamy i natki30 (nie pamietam dokładnych nicków).

Ja też się kulam ale to już kwestia dni :)

Hejka
Gratuluję !!!!

[emoji3531]
Myślałam o Tobie ostatnio! Co u Ciebie? Dalej trenuje z jak szalona? [emoji16] Przesyłam moc buziaki!!!! Fajnie, że o nas czasami myślisz [emoji7]

Hejka
Gratuluję !!!!

Myślałam ostatnio o Tobie. :happy2::yes:
Nawet zastanawiałam się czy Cię nie wywołać. Koniec końców założyłaś lipcówki. :biggrin2:

Pozdrawiam ciepło.

Witam sie i ja☺ dzisiaj u mnie 37+4 maly wazy 3200 termin mam na 15.07 ale lekarz dzisiaj stwierdzil ze raczej urodze na dniach bo główka jest juz bardzo nisko. W sumie czekam na porod jak na zbawienie bo przy 18 msc dziecku ciezko jest nadazyc z brzuszkiem. Waga dzisiaj wybila dzisiaj 12+ ☺

Żmijeczka ja również Cię pamiętam i miło wspominam. Fajnie że o nas pamiętasz. Wszystkiego naj dla Ciebie i Twojej rodziny [emoji813] zaglądaj do nas.

Ooo jejku jak miło że mnie pamiętacie
Naprawdę się wzruszylam. Coś tu jest na tym forum takiego scalającego i widzę że mega fajna ekipę stworzylyscie, bardzo się cieszę:)
U mnie wszystko oki dalej trenuje bardzo intensywnie za 2 tyg wracam do pracy i strasznie mnie to przeraża.
Jestem też na etapie odpieluchowania dziecka i idzie tragicznie aromat moczu roznosi się wszędzie. Ona pokazuje ładnie że chce coś zrobić a jak ja sadzam to posiedzi wstanie i dopiero zrobi koło nocnika. Rano zaczęła się budzić o 5.30 i chce iść siku w nocy nie sika od dawna. A jak usiądzie to oczywiście wstanie i zrobi obok. Nie ma jeszcze 2 lat no ale widzę że jest gotowa ale nie czai że można na siedzaco. Jak zrobi na podłogę to mówi 'tam nieeee' a jak się jej pytam gdzie się siku robi to pokazuje na nocnik a jak się pytam a gdzie ty zrobiłaś to pokazuje na podłogę i mówi że tam nieeee no no no

Naprawdę się wzruszylam. Coś tu jest na tym forum takiego scalającego i widzę że mega fajna ekipę stworzylyscie, bardzo się cieszę:)
U mnie wszystko oki dalej trenuje bardzo intensywnie za 2 tyg wracam do pracy i strasznie mnie to przeraża.
Jestem też na etapie odpieluchowania dziecka i idzie tragicznie aromat moczu roznosi się wszędzie. Ona pokazuje ładnie że chce coś zrobić a jak ja sadzam to posiedzi wstanie i dopiero zrobi koło nocnika. Rano zaczęła się budzić o 5.30 i chce iść siku w nocy nie sika od dawna. A jak usiądzie to oczywiście wstanie i zrobi obok. Nie ma jeszcze 2 lat no ale widzę że jest gotowa ale nie czai że można na siedzaco. Jak zrobi na podłogę to mówi 'tam nieeee' a jak się jej pytam gdzie się siku robi to pokazuje na nocnik a jak się pytam a gdzie ty zrobiłaś to pokazuje na podłogę i mówi że tam nieeee no no no

Wracasz na cały etat? A córka na "cały etat" do żłobka? Może tam coś się zmieni. Jak dzieci widzą inne dzieci, szybciej łapią. Pewnie próbowałaś różne sposoby. Myślę, że teraz już tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać. Widać, że ona rozumie i to najważniejsze. Pewnie jest to tylko kwestia czasu. Trzymam kciuki. :)

reklama
Nie przerywajcie, troszkę cierpliwości jeszcze i pewnie córcia miło Cię zaskoczy niedługo jak sama się załatwia na nocnik. Teraz latem idealna pora na tą naukę.

Do góry