reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Gratulacje i dużo zdrówka kojarzę nickA i ja „ponownie” dołączę ponownie, bo na samym początku się tutaj udzielałam ale szybko przestałam. Mdłości i półtoraroczna córcia, która zaczęła sezon chorobowy dały mi mocno w kość..później różne komplikacje w ciąży...a teraz jestem ponownie mamą. Urodziłam synka 12 czerwca, w 36 tc. Jest moim małym okruszkiem, 49 cm i 2670. Trzymam kciuki za was kobitki, czas szybko minie, zanim się obejrzycie, a już będziecie tulić maleństwa.
u mnie na liczniku 13 dni. Dzisiaj miałam zostać przyjęta na oddział (cukrzyca) ale po ktg, badaniu i usg okazało się to zbędne, zostanę przyjęta 2 lipca. Młody ma według usg 3300g i na pewno jest chłopcem [emoji23]
Myslniczek
A i ja „ponownie” dołączę ponownie, bo na samym początku się tutaj udzielałam ale szybko przestałam. Mdłości i półtoraroczna córcia, która zaczęła sezon chorobowy dały mi mocno w kość..później różne komplikacje w ciąży...a teraz jestem ponownie mamą. Urodziłam synka 12 czerwca, w 36 tc. Jest moim małym okruszkiem, 49 cm i 2670. Trzymam kciuki za was kobitki, czas szybko minie, zanim się obejrzycie, a już będziecie tulić maleństwa.
Gratulacje jak okruszkowi na imie ?
Witam wszystkie nowe mamusie :*
Nam zostało 22 dni. I oby zechciał wyjść o czasie
Mi został jeszcze miesiąc i też już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę mojego synka i będę mogła go wytulic i wycalować.
Bóle krzyżowe od kilku dni mocno dokuczają a przed ciążą właściwie nie wiedziałam co to jest... Ale to nic, wszystko zniosę dla niego byleby tylko wszystko z nim było ok czego i Wam wszystkim dziewczyny życzę ;*
Bóle krzyżowe od kilku dni mocno dokuczają a przed ciążą właściwie nie wiedziałam co to jest... Ale to nic, wszystko zniosę dla niego byleby tylko wszystko z nim było ok czego i Wam wszystkim dziewczyny życzę ;*
@slodkatrojeczka ale duuuuzy chłopiec! ))
Już niedługo będzie z Tobą, być może w moją rocznicę ślubu
slodkatrojeczka
A kiedy masz?@slodkatrojeczka ale duuuuzy chłopiec! ))
bloomka
Zaangażowana w BB
Gratulacje jak okruszkowi na imie ?
Witam wszystkie nowe mamusie :*
Nam zostało 22 dni. I oby zechciał wyjść o czasie
Dziękuje Wam Kochane a mój synek ma na imię Daniel.
Właśnie 02.07A kiedy masz?
reklama
slodkatrojeczka
Może się skuszę [emoji6] 1 mój mąż ma urodziny a ja dzień wczesniej. W coś się może wstrzelę [emoji23]Właśnie 02.07