reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Buty... ostatnio się załamałam mierząc w sklepie.. wszystko za małe...
Ja dziś posprzatalam balkon po zimie i teraz myślę co tam ogarnąć. Może jakieś cypryski żeby sobie zielono rosło i kilka kwiatków hmm

reklama
Ja na szczęście na razie problemu z butami nie mam. Wchodzę w te co zawsze. Mam nadzieję że tak zostanie do końca :) Chociaż boję się trochę tego letniego puchnięcia. Córkę rodziłam zimą i mi się rozmiar nie zmienił do końca, no ale buty zimowe to zawsze luźniejsze.

Ja póki co noszę te same sportowe cichobiejki, ale chciałam kupić coś do sukienki :p Jak nawet 41 były ciasne, to myślałam, że się rozryczę :D :D

Ja kupiłam mokasyny żeby się nie schylać do wkładania, ale ostatnio tak zimno, że i tak adidasy nosze. Na koniec maja chciałam kupić wygodne klapki, bo do tej pory zawsze jakieś sandałki miałam

Kciuki zaciśnięte [emoji1696] daj znać po wizycie. Przypomnij kiedy i gdzie jedziecie? Ja też muszę powoli zacząć ogarniać pakowanie chociaż jeszcze trzy tygodnie zostały.
W piątek mamy lecieć do Kusadasi w Turcji :) Dzisiaj m.in. idę do ginekologa po zaświadczenie, że mogę lecieć samolotem. :)

@Myslniczek faktyczne Mikrusek <3 Gratulacje :)

Dziewczyny moje buty tez przyszły, zamówiłam rozmiar 38 taki jak nosze normalnie i okazały się dobre, aczkolwiek boje się że po kilku godzinach noszenia noga na pewno spuchnie :/

reklama
@Myslniczek No to super wieści :-D
Ja jeszcze pinad 6h mam do wizyty (i pewnie będzie opóźnienie).
Ja dzisiaj miałam prać i prasować, a nie umiem się zebrać w sobie. :oops: więc chociaż zaczęłam sobie spisywać co spakować na wakacje.
W ogóle przyszedł dzisiaj kurier z butami, które zamawiałam i sprawdziło się to by wziąć o rozmiar większe - pasują idealnie! a już się bałam, że zostanę bez butów na wyjazd. :o
Betty93 tak wielki Aleksander;) Kciuki zaciśnięte:) z tymi terminami to faktycznie masz ciekawie, boz usg wychodzi ci na 01.07 już.Daj znac jak tam dzisiaj.A propo ciuszkow to ja z H& M mam najwiecej, troszke ze Smyka i Pinokio. Z Pinokio maja takie fajne body kopertowe z lapkami niedrapkami od razu zakończone.

Do góry