reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
No to jesteśmy juz w domku. Nataniel dalej jest Natanielem i nic mu nie odpadło [emoji14]
Ja dwa razy z powodu duszności odplywalam podczas badania i musialam sie przekręcać na boki.

Ma 1485 gram
Powiedziała ze nerki z delikatnym poszerzeniem i do kontroli ale ze tak sie dzieje z roznych powodów i najczesciej po porodzie nie ma po tym sladu. Ale ze zaleca miesiac po porodzie kontrole u urologa dziecięcego. Pytała czy w rodzinie wszyscy tacy mali bo młody ma krótkie kości ale ze to raczej nie żadna wada (chociaż nie moze tego stwierdzic już na tym etapie) tylko ze to po mnie taki mikrus. Serduszko bije kręgosłup i głowa ok. Przepływy w normie. Ułożony poprzecznie. Robił dziubek i Damian sie śmiał [emoji14]

Ennis, w którym skończonym tc masz zaplanowane CC? 25.06 to wasz 40 tc?

U nas termin z om 19.07, owu 16.07, USG 12tc 14.07. CC gdzieś w 39 tc, jeszcze nie znam daty. Pewnie policzą od terminu z 19.07.
25.06 to 40 tydzien, wywoływany mam mieć w 37 czyli jakoś 4.06

No to jesteśmy juz w domku. Nataniel dalej jest Natanielem i nic mu nie odpadło [emoji14]
Ja dwa razy z powodu duszności odplywalam podczas badania i musialam sie przekręcać na boki.

Ma 1485 gram
Powiedziała ze nerki z delikatnym poszerzeniem i do kontroli ale ze tak sie dzieje z roznych powodów i najczesciej po porodzie nie ma po tym sladu. Ale ze zaleca miesiac po porodzie kontrole u urologa dziecięcego. Pytała czy w rodzinie wszyscy tacy mali bo młody ma krótkie kości ale ze to raczej nie żadna wada (chociaż nie moze tego stwierdzic już na tym etapie) tylko ze to po mnie taki mikrus. Serduszko bije kręgosłup i głowa ok. Przepływy w normie. Ułożony poprzecznie. Robił dziubek i Damian sie śmiał [emoji14]
Super! Jak ty jesteś drobna to pewnie malutki tez będzie, u mnie nie pokazał buźki jeszcze na żadnych usg jest tak przyklejony do mnie który tydzień u ciebie dokładnie?

@Myslniczek No to super wieści :-D
Ja jeszcze pinad 6h mam do wizyty (i pewnie będzie opóźnienie).
Ja dzisiaj miałam prać i prasować, a nie umiem się zebrać w sobie. :oops: więc chociaż zaczęłam sobie spisywać co spakować na wakacje.
W ogóle przyszedł dzisiaj kurier z butami, które zamawiałam i sprawdziło się to by wziąć o rozmiar większe - pasują idealnie! a już się bałam, że zostanę bez butów na wyjazd. :o

reklama
@Myslniczek No to super wieści :-D
Ja jeszcze pinad 6h mam do wizyty (i pewnie będzie opóźnienie).
Ja dzisiaj miałam prać i prasować, a nie umiem się zebrać w sobie. :oops: więc chociaż zaczęłam sobie spisywać co spakować na wakacje.
W ogóle przyszedł dzisiaj kurier z butami, które zamawiałam i sprawdziło się to by wziąć o rozmiar większe - pasują idealnie! a już się bałam, że zostanę bez butów na wyjazd. :o
Kciuki zaciśnięte [emoji1696] daj znać po wizycie. Przypomnij kiedy i gdzie jedziecie? Ja też muszę powoli zacząć ogarniać pakowanie chociaż jeszcze trzy tygodnie zostały.

Do góry