reklama
Misty29
Fanka BB :)
Ja na szczęście na razie problemu z butami nie mam. Wchodzę w te co zawsze. Mam nadzieję że tak zostanie do końca Chociaż boję się trochę tego letniego puchnięcia. Córkę rodziłam zimą i mi się rozmiar nie zmienił do końca, no ale buty zimowe to zawsze luźniejsze.
Misty29
No to rzeczywiście ciężko musi być. Ja mam standardowe 37.Ja z butami zawsze mam problem bo ogólnie noszę rozmiar 43 [emoji23]weź coś znajdź
Betty93
W piątek mamy lecieć do Kusadasi w Turcji Dzisiaj m.in. idę do ginekologa po zaświadczenie, że mogę lecieć samolotem.Kciuki zaciśnięte [emoji1696] daj znać po wizycie. Przypomnij kiedy i gdzie jedziecie? Ja też muszę powoli zacząć ogarniać pakowanie chociaż jeszcze trzy tygodnie zostały.
@Myslniczek faktyczne Mikrusek <3 Gratulacje
Dziewczyny moje buty tez przyszły, zamówiłam rozmiar 38 taki jak nosze normalnie i okazały się dobre, aczkolwiek boje się że po kilku godzinach noszenia noga na pewno spuchnie :/
Dziewczyny moje buty tez przyszły, zamówiłam rozmiar 38 taki jak nosze normalnie i okazały się dobre, aczkolwiek boje się że po kilku godzinach noszenia noga na pewno spuchnie :/
Misty29
Oo jak super. Zazdroszczę i życzę udanego wyjazdu!W piątek mamy lecieć do Kusadasi w Turcji Dzisiaj m.in. idę do ginekologa po zaświadczenie, że mogę lecieć samolotem.
reklama
Betty93 tak wielki Aleksander Kciuki zaciśnięte z tymi terminami to faktycznie masz ciekawie, boz usg wychodzi ci na 01.07 już.Daj znac jak tam dzisiaj.A propo ciuszkow to ja z H& M mam najwiecej, troszke ze Smyka i Pinokio. Z Pinokio maja takie fajne body kopertowe z lapkami niedrapkami od razu zakończone.@Myslniczek No to super wieści
Ja jeszcze pinad 6h mam do wizyty (i pewnie będzie opóźnienie).
Ja dzisiaj miałam prać i prasować, a nie umiem się zebrać w sobie. więc chociaż zaczęłam sobie spisywać co spakować na wakacje.
W ogóle przyszedł dzisiaj kurier z butami, które zamawiałam i sprawdziło się to by wziąć o rozmiar większe - pasują idealnie! a już się bałam, że zostanę bez butów na wyjazd.