reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

No to czuje że będzie ciężki orzech do zgryzienia z tą wanienka - każda ma co innego ;)
Z jednej strony też nie chciałabym niepotrzebnie zagracać mieszkania ale z drugiej nie chciałabym za jakiś czas wyglądać jak Quasimodo ;p
Trzeba będzie się ogarnąć jakos bo już lada dzień maj... A później czerwiec i Grande Finale ;)
A odnośnie zakupów na Noskach to mnie Betty zainspirowałas i kupiłam te same papcioszki co Ty :) są przeslodkie ! ;)

Jak coś będziecie Dziewczyny kupowały to wyrzucajcie zdjecia a będziemy się może wzajemnie jakoś 'motywowaly' ;)

Załączniki

• IMG_20190425_084633.jpg
    IMG_20190425_084633.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 94
  • IMG_20190426_131034.jpg
    IMG_20190426_131034.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 101
reklama
Kapsułki Loveli kupię do prania, ale wcześniej niż w połowie czerwca raczej się nie będę zabierać za to (termin na polowe lipca mam), prasować nie planuje.

Kapać będziemy w wiaderku w pokoju na stoliku, ewentualnie w łazience na kibelku będzie stało.

No to czuje że będzie ciężki orzech do zgryzienia z tą wanienka - każda ma co innego ;)
Z jednej strony też nie chciałabym niepotrzebnie zagracać mieszkania ale z drugiej nie chciałabym za jakiś czas wyglądać jak Quasimodo ;p
Trzeba będzie się ogarnąć jakos bo już lada dzień maj... A później czerwiec i Grande Finale ;)
A odnośnie zakupów na Noskach to mnie Betty zainspirowałas i kupiłam te same papcioszki co Ty :) są przeslodkie ! ;)

Jak coś będziecie Dziewczyny kupowały to wyrzucajcie zdjecia a będziemy się może wzajemnie jakoś 'motywowaly' ;)
Ta kolekcja od MayLily jest przecudowna. :)
A jaki to odcień tego niebieskiego smoczka? Przyznam szczerze, że jeszcze nigdzie go nie spotkałam, chyba że zdjęcia na stronie są przekłamane. :confused:

Ta kolekcja od MayLily jest przecudowna. :)
A jaki to odcień tego niebieskiego smoczka? Przyznam szczerze, że jeszcze nigdzie go nie spotkałam, chyba że zdjęcia na stronie są przekłamane. :confused:
Tak, to racja, też miałam wrażenie że te smoczki wyglądają zupełnie inaczej na każdej stronce ;)
Kolor to Baby Blue :)

Kupiłaś jeszcze ten drugi rodzaj smoczka z Bibsa o którym wspominalas? Bo ja się zastanawiam właśnie ;p

Ja dzisiaj krzywa, trochę późno bo już 30 tc ale mój lekarz stwierdził ze musi być zrobiona do 32 :o jeszcze pół godzinki i ostatnie pobranie @Si.Kat Pochwal się jakie kupiłaś bo tez mam zamiar zamówić przez weekend ? :)
My na spokojnie i bardzo klasycznie, zdecydowaliśmy się na polska firmę adamex model reggio premium w kolorze czarno-szarym (czarna gondola w ekoskorze i szara buda z tkaniny) koła to jakaś nowość, ani nie są pompowane ani silikonowe, jak gwóźdź wejdzie można jechać bez problemu dalej, na tym nam zależało bo będziemy spacerować po wyboistych i różnych podłożach ze względu na psa. Wózek zwrotny i lekki, do tego fotelik cybex. Całość 2000 zł po rabacie, gdyż w tej hurtowni kupowaliśmy sporo rzeczy :)

Załączniki

• F8502B7D-7875-466E-A820-8F54B1797F53.jpeg
    F8502B7D-7875-466E-A820-8F54B1797F53.jpeg
    67,7 KB · Wyświetleń: 112
Tak, to racja, też miałam wrażenie że te smoczki wyglądają zupełnie inaczej na każdej stronce ;)
Kolor to Baby Blue :)

Kupiłaś jeszcze ten drugi rodzaj smoczka z Bibsa o którym wspominalas? Bo ja się zastanawiam właśnie ;p
Dzięki za info, też go zamówię. :) a tego drugiego w końcu nie kupiłam bo stwierdziłam, że póki co nigdzie nie znalazłam do niego ładnej zawieszki, a jest bez tej „kołatki”. Za to dzisiaj zamówiłam jeszcze smoczki z Lovi i kilka innych rzeczy ze Smyka. :) Teraz muszę poszukać jakiś pięknych zawieszek, a póki co mam na oku te „puer et puella” no i kupiłam tą od MayLily. :)

Piękne te Wasze zawieszki :)
Tak sobie myślę, że super że żyjemy w czasach kiedy jest tyle pięknych rzeczy dla dzieci... Prawda taka, że daje to o wiele więcej przyjemności z macierzyństwa. :)

reklama
Dokładnie tak :) też uważam że mamy fajne czasy - jak czasami mamie chwałę się co tam już mam dla naszego maleństwa to robi wielkie oczy bo nawet nie wie że są np. specjalne kosze na pieluchy czy różne kosmetyki do pielęgnacji i w ogole tyle tych wszystkich badań prenatalnych :)

Właśnie, czy któraś z Was już była na III badaniu? Jeśli tak to w którym tygodniu ?

Do góry