reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Mi lekarz ostatnio powiedział, że od 36tc mamy bardzo często współżyć i robić wszystko, żeby wywołać poród. :yes: Chyba, że mały przeholuje z wagą to wtedy cc. :)
Mi będą wywoływać :) mały jest mały w 30+2 miał 1.5kg no ale cukrzyca i problemy z lozyskiem to im szybciej tym bezpieczniej.
Hehe ja to ochotę na przytulanki mam ale czasem się samym wdrapaniem do łóżka zmęcze [emoji23][emoji23]

reklama
Ja płyny z loveli już pokupowalam ale w czerwcu nas czeka przeprowadzka i przenoszenie wszystkiego wiec nie ma sensu teraz prac chociaż wolałabym już mieć zrobione

Ja też zaopatrzyłam się w zestawy do prania z Loveli które zamówiłam na allegro. Myślę że mają tam najlepsze ceny a wiadomo że od razu kilka butelek można kupić z tymi płynami bo tego trochę zużyjemy ;)
Poprac i poprasowac zamierzam w maju jak będzie ładna pogoda tak aby ładnie wyschlo na wietrze :)
Również czekam Betty na zdjecie Twojego wozeczka ;)
Ja dzisiaj dostałam paczuszkę z NoskiEskimoski i sprawiła mi ona tyle radości ;))) szkoda że już niedługo naprawdę nie będzie już co kupowac :p

Dziewczyny mam pytanie do Was, jaka będziecie używać wanienke i w jaki sposób ( w sensie czy będziecie ja stawiać podczas kąpieli na przewijak/ komodę/ nastawke na łóżeczku)? Czy może kupujecie 2in1?
Mamy z mężem niesamowity mętlik w głowie po dzisiejszej wizycie w Pati i Maks... Tyle tego jest i nie wiadomo co najpraktyczniejsze o_O

No tak, cukrzyca to inna sprawa. Cieszę się, że u mnie cukry ok bo strach pomyśleć ile dziecię mogło by ważyć :D z 5kg haha oj w sumie to nic do śmiechu.

Ja chyba wanienki nie kupię. Jeszcze się zastanawiam ale miejsca mało, gratów dużo, pewnie wiaderko wygra lub umywalka :p :p

Ja też zaopatrzyłam się w zestawy do prania z Loveli które zamówiłam na allegro. Myślę że mają tam najlepsze ceny a wiadomo że od razu kilka butelek można kupić z tymi płynami bo tego trochę zużyjemy ;)
Poprac i poprasowac zamierzam w maju jak będzie ładna pogoda tak aby ładnie wyschlo na wietrze :)
Ja dzisiaj dostałam paczuszkę z NoskiEskimoski i sprawiła mi ona tyle radości ;))) szkoda że już niedługo naprawdę nie będzie już co kupowac [emoji14]

Dziewczyny mam pytanie do Was, jaka będziecie używać wanienke i w jaki sposób ( w sensie czy będziecie ja stawiać podczas kąpieli na przewijak/ komodę/ nastawke na łóżeczku)? Czy może kupujecie 2in1?
Mamy z mężem niesamowity mętlik w głowie po dzisiejszej wizycie w Pati i Maks... Tyle tego jest i nie wiadomo co najpraktyczniejsze o_O
My mamy taką komode do przewijania i w środku jest wanienka pod przewijakiem

reklama
Ja dzisiaj dostałam paczuszkę z NoskiEskimoski i sprawiła mi ona tyle radości ;))) szkoda że już niedługo naprawdę nie będzie już co kupowac :p

Ja mam jedną zwykłą wanienkę ze stelażem - mega wygoda, a drugą składaną ze Stokke (wcześniej miałam małe mieszkanie i każdy cm był na wagę złota).
A z tym sprawdzeniem allegro to super pomysł :)
No i pochwal się koniecznie co zamówiłaś w noskach :D

Do góry