reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Nie, weź tylko kartę ciąży i oboje weźcie dowody. Oczywiście możecie zrobić to w dowolnym urzędzie, bo nie ma już rejonizacji :)

O matko i córko 11 tys za sam wózek, moja wyprawka zamknęła się w ok 13 tys :D hihi koniecznie musisz pokazać zdjęcia, bo jestem ciekawa tego cuda :)
Okej dzieki:)

reklama
Ja dzisiaj krzywa, trochę późno bo już 30 tc ale mój lekarz stwierdził ze musi być zrobiona do 32 :o jeszcze pół godzinki i ostatnie pobranie @Si.Kat Pochwal się jakie kupiłaś bo tez mam zamiar zamówić przez weekend ? :)

Jak jesteśmy przy temacie wyprawek - w którym tc bierzecie się za pranie ubranek i w jakich płynach?
Ja jestem w połowie 31tc i myślę, żeby w końcu kupić zestaw płynów z Loveli i po powrocie z wakacji wziąć się za pranie.
Teraz może tylko przepiorę poduszki do karmienia i materiałowe gadżety (pieluszki przytulanki, metkowce, termoforek itp.) :)

Ja jestembw 29 tc i juz wszystko piore. Mam coraz mniej sił. I potem moge juz nie mieć.
Jak jesteśmy przy temacie wyprawek - w którym tc bierzecie się za pranie ubranek i w jakich płynach?
Ja jestem w połowie 31tc i myślę, żeby w końcu kupić zestaw płynów z Loveli i po powrocie z wakacji wziąć się za pranie.
Teraz może tylko przepiorę poduszki do karmienia i materiałowe gadżety (pieluszki przytulanki, metkowce, termoforek itp.) :)

Na kiedy masz termin? Bo ja mam na 25 czerwca i u mnie dopiero 31+4
Ja mam już poprawne ale mi się spojenie rozeszlo I ledwo chodzę

Znam to, u Nas podobnie :) a kompletny zestaw- wózek na złotej ramie z tapicerką Rebellious (za to jest spora dopłata), fotelikiem rozkładanym (Cloud Z), bazą do samochodu, moskitierą i uchwytem na kubek wyniósł nieco ponad 11 tys. ale cena będzie jeszcze do negocjacji przy odbiorze wózka. :)
Biorąc standardową jednokolorową tapicerkę na pewno wyjdzie taniej bo my dopłacamy do gondoli, spacerówki i fotelika, żeby mieć wzór Rebelious. :)

To całkiem, całkiem sporo. :yes:
Tak jak dziewczyny piszą, jak już będzie w domku to się pochwal. :yes:

U mnie 28 tc. Rzeczy dla małej kończę prać i zaczęłam prasować. Fakt, później będzie ciężej. W czerwcu chcę mieć już wszystko gotowe. :happy2:

Ja myślę że czerwiec na to poświęcę. Pralka wypierze ja tylko rozwiesze i poskładam no chyba ze córką mnie wyreczy :p

Na kiedy masz termin? Bo ja mam na 25 czerwca i u mnie dopiero 31+4
Ja mam już poprawne ale mi się spojenie rozeszlo I ledwo chodzę
Wg USG (3 prenatalne) na 1 lipca.
Współczuję bólu... Niby już niewiele zostało, ale z bólem to się dłuży. :(

@netka. im dalej tym faktycznie ciężej.... Ja liczę na słonko, żeby prać i suszyć na dworze, ale przed tym muszę jeszcze dokupić jedną szafkę na ciuszki. :D

Wg USG (3 prenatalne) na 1 lipca.
Współczuję bólu... Niby już niewiele zostało, ale z bólem to się dłuży. :(

@netka. im dalej tym faktycznie ciężej.... Ja liczę na słonko, żeby prać i suszyć na dworze, ale przed tym muszę jeszcze dokupić jedną szafkę na ciuszki. :D
Ja będę rodzic na początku czerwca (37/37 tydzień) więc tylko jakoś miesiąc mi został o ile nic się nie zmieni w tym czasie :) mi to ciąża przeleciała ja jeszcze pamiętam jak chłopu mówiłam że w ciąży jestem a tu już koniec [emoji23][emoji23]

reklama
Ja będę rodzic na początku czerwca (37/37 tydzień) więc tylko jakoś miesiąc mi został o ile nic się nie zmieni w tym czasie :) mi to ciąża przeleciała ja jeszcze pamiętam jak chłopu mówiłam że w ciąży jestem a tu już koniec [emoji23][emoji23]
Mi lekarz ostatnio powiedział, że od 36tc mamy bardzo często współżyć i robić wszystko, żeby wywołać poród. :yes: Chyba, że mały przeholuje z wagą to wtedy cc. :)

Do góry