Myslniczek
Fanka BB :)
Zrobiłaś mi wieczór [emoji14]Się śmiej ale płeć też się zgadza [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłaś mi wieczór [emoji14]Się śmiej ale płeć też się zgadza [emoji23]
Dopiero w tej ciąży. To jest śmieszna historia, bo ja to się śmieję, że mnie szwagierka zaraziła [emoji23] nigdy nie dotykalam jej brzucha jak była w ciąży a w pazdzierniku odruchowo dotknęłam. Potem się okazało, że w ciąży jestem a gratis przytuliłam cukrzycę [emoji23][emoji23]
Taka kruszynka jeszczeMiłego dnia dziewczyny! Ja po wizycie u mojego milusińskiego doktoramoja waga jeszcze 64 kg, czyli ciagle 8+
Z maleństwem wszystko ok Melasia ma 455 g
![]()
Tak, dostałamTaka kruszynka jeszcze
L4 dostałaś ?
Dopiero w tej ciąży. To jest śmieszna historia, bo ja to się śmieję, że mnie szwagierka zaraziła [emoji23] nigdy nie dotykalam jej brzucha jak była w ciąży a w pazdzierniku odruchowo dotknęłam. Potem się okazało, że w ciąży jestem a gratis przytuliłam cukrzycę [emoji23][emoji23]
Moje dzieci mają 5 i prawie 8 latjak Ty ogarniasz 2 dzieciaczków i kolejną ciążę? Ja teraz będąc w pierwszej czasami przed spaniem za dużo myślę albo w nocy się budzę, że jak to będzie. Chciałam dzieciaczka, ale ta wizja nieznanego, żeby wszystko było dobrze mnie czasami przeraża![]()
Ja też mam usg co drugą wizytęCześć dziewczyny, dobrego dnia! Mój maluszek w 21 tc 410 g, a na połówkowych w 22+6 472g. W piątkę wizytuje ale usg dopiero końcem kwietnia bądź początkiem maja, zależy kiedy będzie następna wizyta bo mój lekarz wykonuje je co druga wizytę.
Ja mam wizyty co 3 tyg i tez liczyłam ze nie starczy do konca ciazy [emoji14]Tak, dostałamjuż nawet nie pyta
ale znowu tylko na 2 tyg, jak tak dalej pójdzie to na karcie ciąży skończy się miejsce jak będę w 33 tc ;D