reklama
Kurcze widze co przychodnia to "obyczaj" Mi powiedzieli ze juz z ta cytryna nie mozna.A smakowa zebym sobie w aptece kupila.W pierwszej ciazy moglam.Mi tez powiedziala, zeby po korytarzu nie chodzic, raczej siedziec.Gdzies pisal ktos ze mogl..
Misty29
Fanka BB :)
Jak robiłam krzywą w 2016 roku to w tym samym laboratorium jedna pielęgniarka pozwoliła mi dodać cytryne, a pół godziny później inna nie pozwoliła kolejnej dziewczynie. Też nie wiem dlaczego takie różne standardy są.Kurcze widze co przychodnia to "obyczaj" Mi powiedzieli ze juz z ta cytryna nie mozna.A smakowa zebym sobie w aptece kupila.W pierwszej ciazy moglam.Mi tez powiedziala, zeby po korytarzu nie chodzic, raczej siedziec.Gdzies pisal ktos ze mogl..
slodkatrojeczka
Ja mam termin 7.07 26+2. Ty masz 26+3, 26 tygodni skończyłaś w sobotę. Liczymy do +6, siodmy dzień to już kolejny tydzień +0. Mamy skończone 26 tygodni, leci 27 tydzień. Jak pyta mnie położna o tydzień ciąży, mówię "skończone 26" To tak jak urodzisz dziecko. Dziecko ma zero miesięcy ale jest w pierwszym miesiącu życiaHmm to ja mam na 6.07, ciekawe jak oni to licza To dobrze, ze juz lepiej.Mi tez czasami tak sie chce spac, ze nie wiem
slodkatrojeczka
O tak to wygląda w aplikacji
Myslniczek
Mi lekarz zawsze mowi zeczety tydzien dlatego ja tak mowie .O tak to wygląda w aplikacji Zobacz załącznik 958365
slodkatrojeczka
Moja zawsze mówi o rozpoczętym ale zapisuje skończoneMi lekarz zawsze mowi zeczety tydzien dlatego ja tak mowie .
Dzieki słodka trojeczka, teraz to bardziej mi wytlumaczyłaś niż lekarzFajna ta aplikacja, to jakaś z baby boom? Czyli mamy bardzo zblizone terminy.Aż sie boje pytać ile waży twoja dzidzia, bo pewnie jakos podobnie byc powinno.Choc jest przeciez to jakiś zakres na dany wiek ciąży.Ja mam termin 7.07 26+2. Ty masz 26+3, 26 tygodni skończyłaś w sobotę. Liczymy do +6, siodmy dzień to już kolejny tydzień +0. Mamy skończone 26 tygodni, leci 27 tydzień. Jak pyta mnie położna o tydzień ciąży, mówię "skończone 26" To tak jak urodzisz dziecko. Dziecko ma zero miesięcy ale jest w pierwszym miesiącu życia
reklama