Myslniczek
Fanka BB :)
Zrobiłaś mi wieczór [emoji14]Się śmiej ale płeć też się zgadza [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłaś mi wieczór [emoji14]Się śmiej ale płeć też się zgadza [emoji23]
Dopiero w tej ciąży. To jest śmieszna historia, bo ja to się śmieję, że mnie szwagierka zaraziła [emoji23] nigdy nie dotykalam jej brzucha jak była w ciąży a w pazdzierniku odruchowo dotknęłam. Potem się okazało, że w ciąży jestem a gratis przytuliłam cukrzycę [emoji23][emoji23]
Taka kruszynka jeszczeMiłego dnia dziewczyny! Ja po wizycie u mojego milusińskiego doktora moja waga jeszcze 64 kg, czyli ciagle 8+ Z maleństwem wszystko ok Melasia ma 455 g
Tak, dostałam już nawet nie pyta ale znowu tylko na 2 tyg, jak tak dalej pójdzie to na karcie ciąży skończy się miejsce jak będę w 33 tc ;DTaka kruszynka jeszcze
L4 dostałaś ?
Dopiero w tej ciąży. To jest śmieszna historia, bo ja to się śmieję, że mnie szwagierka zaraziła [emoji23] nigdy nie dotykalam jej brzucha jak była w ciąży a w pazdzierniku odruchowo dotknęłam. Potem się okazało, że w ciąży jestem a gratis przytuliłam cukrzycę [emoji23][emoji23]
Moje dzieci mają 5 i prawie 8 lat Jedyne co muszę ogarniać, to żeby jadły, miały co ubrać i nie pozabijały się [emoji23] A tak to bawią się ze sobą i dopóki nie wybuchnie jakaś wojna (córka jest strasznie klotliwa) to jakby dzieci nie było W dzień są w szkole, młody chodzi do 1 klasy a młoda oddział przedszkolny. Wrócą, jedzą obiad, młody odrabia lekcje i lecą na podwórko. Maluchem póki co są strasznie zajarani, oby im nie przeszło jak będzie płakał po nocach [emoji23][emoji23]jak Ty ogarniasz 2 dzieciaczków i kolejną ciążę? Ja teraz będąc w pierwszej czasami przed spaniem za dużo myślę albo w nocy się budzę, że jak to będzie. Chciałam dzieciaczka, ale ta wizja nieznanego, żeby wszystko było dobrze mnie czasami przeraża
Ja też mam usg co drugą wizytę To widac dzieciaczki na tym etapie rosły podobnie. Ja teraz będę miała usg te takie większe, bo 30 tydzień bedzie. No ale mam je za całe 3 tygodnieCześć dziewczyny, dobrego dnia! Mój maluszek w 21 tc 410 g, a na połówkowych w 22+6 472g. W piątkę wizytuje ale usg dopiero końcem kwietnia bądź początkiem maja, zależy kiedy będzie następna wizyta bo mój lekarz wykonuje je co druga wizytę.
Ja mam wizyty co 3 tyg i tez liczyłam ze nie starczy do konca ciazy [emoji14]Tak, dostałam już nawet nie pyta ale znowu tylko na 2 tyg, jak tak dalej pójdzie to na karcie ciąży skończy się miejsce jak będę w 33 tc ;D