tak, właśnie ten
no właśnie koda była u mnie na 1 miejscu, ale jak wyżej pisałam ze względu na mały samochód, spacerówka po złożeniu była za duża, niestety
I ile placilas za Tamela? U mnie w sklepie są za 1999zl.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, właśnie ten
no właśnie koda była u mnie na 1 miejscu, ale jak wyżej pisałam ze względu na mały samochód, spacerówka po złożeniu była za duża, niestety
Miiodzio a u Ciebie jak jest z tymi imionami, macie jakies typy?Ktoras pisala z Was o Melani, bardzo ladne, Melcia fajneAniela tez fajne , ja jakbym miala dziewczynke to pewnie Zuzia, al o Zosia, choc ich trraz duzo...Ale te ladne zawsze mocno w czolowce, choc to roznie bywa...
Dokładnie! Te fajniejsze imiona są teraz najczęściej nadawane, co i mnie odrobinę zniechęca przed moim ulubionym JakubemMiiodzio a u Ciebie jak jest z tymi imionami, macie jakies typy?Ktoras pisala z Was o Melani, bardzo ladne, Melcia fajneAniela tez fajne , ja jakbym miala dziewczynke to pewnie Zuzia, al o Zosia, choc ich trraz duzo...Ale te ladne zawsze mocno w czolowce, choc to roznie bywa...
I ile placilas za Tamela? U mnie w sklepie są za 1999zl.
Haha jak ja Cie rozumiem, mi nawet podoba sie Staś, ale na sama mysl ze moj tesc tak ma na imie to juz slabo...Ja juz mam Jakuba i Frania i i obydwa sa ciagle w pierwszej 10, a Jukub to czasami np nr 1 nadawane imie w W- wie w 2010 r np.Ale powiem ci ze i tak zrobilabym to samo, ta moja kochana Kubuleńka.Dokładnie! Te fajniejsze imiona są teraz najczęściej nadawane, co i mnie odrobinę zniechęca przed moim ulubionym Jakubem
Zuzia - bardzo fajne imię, za to Zosia... Moja teściowa ma tak ma imię, ewidentnie by u mnie odpadało z tego właśnie względu
Mela i Pola śliczne.A moze Felicja takie slodkieTeraz je gdzies namierzyłam, przegladajac strony o imionach.My nastawiliśmy się na chłopaka i szczerze Wam powiem, ze mieliśmy tylko męskie imiona wybrane; Leon, Kajetan, Witt, Mikołaj.
Okazał się ze będzie dziewczynka, padło na Melanię, aczkolwiek Pola, Iga, Lea, Nelia (chciałam Amelke ale brat ma córę o tym imieniu) a były także brane pod uwagę. Jest tyle pięknych imion Naprawdę ciężko się zdecydować.
Tak Felicja ładne, ale siostra mojego narzeczonego ma psa o imieniu Fela Także odpadłoMela i Pola śliczne.A moze Felicja takie slodkieTeraz je gdzies namierzyłam, przegladajac strony o imionach.