reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Miiodzio a u Ciebie jak jest z tymi imionami, macie jakies typy?Ktoras pisala z Was o Melani, bardzo ladne, Melcia fajne:)Aniela tez fajne , ja jakbym miala dziewczynke to pewnie Zuzia, al o Zosia, choc ich trraz duzo...Ale te ladne zawsze mocno w czolowce, choc to roznie bywa...

no my za bardzo nie mamy typów jeszcze. Jedynie kiedyś Maksymilian- oboje potwierdziliśmy, że ok, ale to na pewno jeszcze nie ostateczna decyzja. Mój B. dalej szuka, więc jak poda 1 normalne imię to chyba po prostu zatwierdzę ;)
Mela ładnie, ale mi też podoba się Amelka ;)

Miiodzio a u Ciebie jak jest z tymi imionami, macie jakies typy?Ktoras pisala z Was o Melani, bardzo ladne, Melcia fajne:)Aniela tez fajne , ja jakbym miala dziewczynke to pewnie Zuzia, al o Zosia, choc ich trraz duzo...Ale te ladne zawsze mocno w czolowce, choc to roznie bywa...
Dokładnie! Te fajniejsze imiona są teraz najczęściej nadawane, co i mnie odrobinę zniechęca przed moim ulubionym Jakubem :)
Zuzia - bardzo fajne imię, za to Zosia... Moja teściowa ma tak ma imię, ewidentnie by u mnie odpadało z tego właśnie względu ;)

My nastawiliśmy się na chłopaka i szczerze Wam powiem, ze mieliśmy tylko męskie imiona wybrane; Leon, Kajetan, Witt, Mikołaj.
Okazał się ze będzie dziewczynka, padło na Melanię, aczkolwiek Pola, Iga, Lea, Nelia (chciałam Amelke ale brat ma córę o tym imieniu) a były także brane pod uwagę. Jest tyle pięknych imion :) Naprawdę ciężko się zdecydować.

Dokładnie! Te fajniejsze imiona są teraz najczęściej nadawane, co i mnie odrobinę zniechęca przed moim ulubionym Jakubem :)
Zuzia - bardzo fajne imię, za to Zosia... Moja teściowa ma tak ma imię, ewidentnie by u mnie odpadało z tego właśnie względu ;)
Haha jak ja Cie rozumiem, mi nawet podoba sie Staś, ale na sama mysl ze moj tesc tak ma na imie to juz slabo...:-) :)Ja juz mam Jakuba i Frania i i obydwa sa ciagle w pierwszej 10, a Jukub to czasami np nr 1 nadawane imie w W- wie w 2010 r np.Ale powiem ci ze i tak zrobilabym to samo, ta moja kochana Kubuleńka.

My nastawiliśmy się na chłopaka i szczerze Wam powiem, ze mieliśmy tylko męskie imiona wybrane; Leon, Kajetan, Witt, Mikołaj.
Okazał się ze będzie dziewczynka, padło na Melanię, aczkolwiek Pola, Iga, Lea, Nelia (chciałam Amelke ale brat ma córę o tym imieniu) a były także brane pod uwagę. Jest tyle pięknych imion :) Naprawdę ciężko się zdecydować.
Mela i Pola śliczne.A moze Felicja takie slodkie;)Teraz je gdzies namierzyłam, przegladajac strony o imionach.

U nas nie był problem z męskim imieniem - Jan albo Jakub, wiec będzie Jakub Jan. Natomiast mieliśmy spory problem z imieniem dla dziewczynki. Ale problem sam się rozwiązał - siusiak nie odpadł;)

reklama
Do góry