Ale czad. Ja mam za równo tydzień Też już się nie mogę doczekać.@Sosna108 14:40 jutro nie wiem jak jest w tej przychodni, nie wiem czy się spodziewać wejścia na czas czy opóźnienia.. zobaczymy
I też słyszałam właśnie że jak jest chłopiec to chłopcem zostanie, a z dziewczynką nie ma pewności
reklama
94i
Fanka BB :)
ja tak samoTo ładnie z tą hemoglobiną, mi już spadła poniżej 12 i lekarz kazał brać żelazo, narazie będę się ratować zakwasem z buraka. W poprzedniej ciąży też miałam anemię
Mi na prenatalnych powiedziała że najprawdopodobniej chłopiec tak na 90% i jest chłopiec
o ja już jutro o której?
a ja wlansie na odwrót słyszałam że jak jest chłopiec to są pewni a z dziewczynką właśnie nie
Kurcze a ja hemoglobina ponad 15..ja tak samo
7grudnia
Bardzo Ci współczuję tego samopoczucia Ja od 3 dni biorę xonvee w dawce 2 tabletki na noc, powinnam brać też trzecią z rana, bo o ile po przebudzeniu czuję się na nich dobrze to od ok. 15/16 znów mdłości wracają. Niestety pozostawia skutki uboczne, przez które nie wiem czy całkiem nie zrezygnuje z tego leku - mianowicie jestem bardzo bardzo senna i rozdrażniona w ciągu dnia, mam też stany lękowe od dwóch dni. Wizytę mam w czwartek i zechcę już pójść na L4, choć boje się że mój lekarz będzie kręcił nosem...Dziewczyny dzisiaj jakiś koszmar, co chwilę wymiotuję samą wodą i żółcią, a biorę trzy tabletki xonvei… podejrzewam, że rano zwymiotowałam tabletkę i dlatego tak jest.. do tego jestem chora, mam zatkane zatoki, powiem wam, że mam siłę tylko płakać…
Mało się odzywam, wybaczcie. Pewnie nawet mnie już nie kojarzycie ale chętniej pogadam z Wami na wątku prywatnym
94i
mi pewnie spadła bo nic sensownego nie mogę przelknac, bo od razu mi nie dobrze ;/Kurcze a ja hemoglobina ponad 15..
Wchodzą suchary, paluszki i flipsy.
8Ania8
A może to rota? Teraz panuje ?Dziewczyny dzisiaj jakiś koszmar, co chwilę wymiotuję samą wodą i żółcią, a biorę trzy tabletki xonvei… podejrzewam, że rano zwymiotowałam tabletkę i dlatego tak jest.. do tego jestem chora, mam zatkane zatoki, powiem wam, że mam siłę tylko płakać…
Sosna108
Mi wlansie tak samo, pierwsze tygodnie to strasznie mdłości nic nie można było jeść, dopiero jakoś od tygodnia mi lepiej i jem i piję coś tam więcejmi pewnie spadła bo nic sensownego nie mogę przelknac, bo od razu mi nie dobrze ;/
ja rozumiem twój strach. Ale mi np cycki też już zmiękły. Mdłości też zeszły ogólnie lepiej się czuję. Do wtorku niedalekomartwię się bo cycki jak flaki i nic nie chce się zmienić. Dlatego to kupiłam. Ale na szczescie we wtorek wizyta
Orchidea33
To widze, ze chronią sie jak moga zawsze moze im nie wyjscTo ładnie z tą hemoglobiną, mi już spadła poniżej 12 i lekarz kazał brać żelazo, narazie będę się ratować zakwasem z buraka. W poprzedniej ciąży też miałam anemię
Mi na prenatalnych powiedziała że najprawdopodobniej chłopiec tak na 90% i jest chłopiec
o ja już jutro o której?
a ja wlansie na odwrót słyszałam że jak jest chłopiec to są pewni a z dziewczynką właśnie nie
Odnosnie anemii to probuj jeszcze szpinaku jak lubisz. Tez dobrze dziala.
reklama
Orchidea33
Niewiele moze jak zaczniesz 2 trymestr to bedzie lepiej.mi pewnie spadła bo nic sensownego nie mogę przelknac, bo od razu mi nie dobrze ;/
Mnie mdli calymi dniami ale chociaż moge jesc.
Podziel się: