reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
To ładnie z tą hemoglobiną, mi już spadła poniżej 12 i lekarz kazał brać żelazo, narazie będę się ratować zakwasem z buraka. W poprzedniej ciąży też miałam anemię :(

Mi na prenatalnych powiedziała że najprawdopodobniej chłopiec tak na 90% i jest chłopiec :)

o ja już jutro 🙉 o której?

a ja wlansie na odwrót słyszałam że jak jest chłopiec to są pewni a z dziewczynką właśnie nie 😅
ja tak samo

Dziewczyny dzisiaj jakiś koszmar, co chwilę wymiotuję samą wodą i żółcią, a biorę trzy tabletki xonvei… podejrzewam, że rano zwymiotowałam tabletkę i dlatego tak jest.. do tego jestem chora, mam zatkane zatoki, powiem wam, że mam siłę tylko płakać…
Bardzo Ci współczuję tego samopoczucia :( Ja od 3 dni biorę xonvee w dawce 2 tabletki na noc, powinnam brać też trzecią z rana, bo o ile po przebudzeniu czuję się na nich dobrze to od ok. 15/16 znów mdłości wracają. Niestety pozostawia skutki uboczne, przez które nie wiem czy całkiem nie zrezygnuje z tego leku - mianowicie jestem bardzo bardzo senna i rozdrażniona w ciągu dnia, mam też stany lękowe od dwóch dni. Wizytę mam w czwartek i zechcę już pójść na L4, choć boje się że mój lekarz będzie kręcił nosem...

Mało się odzywam, wybaczcie. Pewnie nawet mnie już nie kojarzycie 😀 ale chętniej pogadam z Wami na wątku prywatnym 🤗

mi pewnie spadła bo nic sensownego nie mogę przelknac, bo od razu mi nie dobrze ;/
Wchodzą suchary, paluszki i flipsy.
Mi wlansie tak samo, pierwsze tygodnie to strasznie mdłości nic nie można było jeść, dopiero jakoś od tygodnia mi lepiej i jem i piję coś tam więcej
martwię się bo cycki jak flaki i nic nie chce się zmienić. Dlatego to kupiłam. Ale na szczescie we wtorek wizyta
ja rozumiem twój strach. Ale mi np cycki też już zmiękły. Mdłości też zeszły ogólnie lepiej się czuję. Do wtorku niedaleko 😊

To ładnie z tą hemoglobiną, mi już spadła poniżej 12 i lekarz kazał brać żelazo, narazie będę się ratować zakwasem z buraka. W poprzedniej ciąży też miałam anemię :(

Mi na prenatalnych powiedziała że najprawdopodobniej chłopiec tak na 90% i jest chłopiec :)

o ja już jutro 🙉 o której?

a ja wlansie na odwrót słyszałam że jak jest chłopiec to są pewni a z dziewczynką właśnie nie 😅
To widze, ze chronią sie jak moga 😂 zawsze moze im nie wyjsc 😅
Odnosnie anemii to probuj jeszcze szpinaku jak lubisz. Tez dobrze dziala.

reklama
Do góry