My mamy do wyboru Laura, Ela, Ula, Emilka i Lilianka, jakby był chłopiec to Piotruś bez dwóch zdań.
Lilianka mi się bardzo podoba, chciałam mieć małą Lili
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy do wyboru Laura, Ela, Ula, Emilka i Lilianka, jakby był chłopiec to Piotruś bez dwóch zdań.
Ja tez o 8 piłam . czekamy razemGodzina 8.00 glukoza wypita zobaczymy co bedzie dalej [emoji16]
Trzymam kciuki. Troche mnie mdli ale jest lepiej niz ostatnim razem [emoji3]Ja tez o 8 piłam . czekamy razem
No ja mam taka 'kluche' w gardle. Ale siedzę na tych twardych krzeslach ;pTrzymam kciuki. Troche mnie mdli ale jest lepiej niz ostatnim razem [emoji3]
A robisz tylko glukoze? Mnie bolała po pierwszym pobraniu krwi w ciąży. Ale 5 ampułek wzięła i podobno od tych prozniowych ampułek bolało. Całe 3 tygodnie.No ja mam taka 'kluche' w gardle. Ale siedzę na tych twardych krzeslach ;p
Pprzeżyłam juz ujadanie ludzi ile to ludzi wchodzi bez kolejki ;p .
I jak nigdy boli mnie reka po ukłuciu. Niewiem chyba zle mi sie wbiła.
Tylko glukoze.A robisz tylko glukoze? Mnie bolała po pierwszym pobraniu krwi w ciąży. Ale 5 ampułek wzięła i podobno od tych prozniowych ampułek bolało. Całe 3 tygodnie.