Janka86 u mnie będzie różnica 2 lata i 4 miesiące nie kupuję podwójnego wózka. Planuje kupić dostawke do siedzenia dla starszego i sądzę, że wystarczy. Plus chustę do noszenia maleństwa. Mam gondole ze spacerówką i osobną spacerówkę. Do żłobka i na plac zabaw wystarczy dostawka, a na długie spacery najwyżej będziemy chodzić we czwórkę. Synek już coraz częściej odpuszcza dzienne drzemki nawet w żłobku, więc nie sądzę, że będzie chciał sypiać na spacerze. Wózek podwójny chyba najwięcej wykorzystają mamy, które mają dzieci rok po roku, ale wszystko zależy od tego jakie są dzieci...
Dużo pisałyście o przemeblowaniach, ja też muszę kombinować żeby wcisnąć kołyskę do sypialni, pewnie wejdzie na styk, choć u nas tylko łóżko i szafa. Ubranka będę miała pewnie w salonie w komodzie. Chce kupić organizer na drobiazgi żeby powiesić na kołysce, bo żadna szafka nie wejdzie
Chyba zacznę pisać listę wyprawkową, bo już plan mi się w głowie układa
Dużo pisałyście o przemeblowaniach, ja też muszę kombinować żeby wcisnąć kołyskę do sypialni, pewnie wejdzie na styk, choć u nas tylko łóżko i szafa. Ubranka będę miała pewnie w salonie w komodzie. Chce kupić organizer na drobiazgi żeby powiesić na kołysce, bo żadna szafka nie wejdzie
Chyba zacznę pisać listę wyprawkową, bo już plan mi się w głowie układa