reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Też za mną chodzi kebab, w sobotę mam wizytę u endokrynologa akurat w porze obiadowej, więc zamiast gotować obiad kupimy kebaba [emoji16]Szczerze mówiąc to chodzenie w ciąży mnie nudzi, uwielbiam noworodki i się nimi zajmować [emoji4]
Ja jeśli mam być szczera wolę takie pół roczne;)

reklama
Zjadłam kebaba i od razu humor lepszy

Siedzimy i oglądamy AGDQ. Zajebisci są[emoji85] a my takie no lifey siedzimy i oglądamy.
AGDQ to są gracze którzy pokonują gry w zaskakująco szybkim czasie jednocześnie zbierają kasę na walkę z rakiem.
Ale w dobrym celu to robia [emoji4] swojego czasu mój M się podniecal tym że kiedyś jakiś gość grał w managera piłkarskiego i się okazało że jest tak dobry że wzięli go do jakiejś drużyny na prawdziwe stanowisko [emoji1] a że mój M lubi w to grać to mi cały czas powtarza że na pewno go kiedyś wybiorą [emoji23][emoji23]

Taki fajny dzień się zapowiadał i co?????? Nic nie trwa wiecznie zła jestem i drugi raz w tej ciąży nie mogę zapanować nad emocjami i aż łzy same mi lecą.
Mam wrażenie że nikogo poza mną i S nie cieszy nasza ciąża i przykre słowa usłyszałam od jednej osoby :(
Smutno mi , szkoda że nie ma jeszcze zamkniętego bym się wygadała :(

Taki fajny dzień się zapowiadał i co?????? Nic nie trwa wiecznie zła jestem i drugi raz w tej ciąży nie mogę zapanować nad emocjami i aż łzy same mi lecą.
Mam wrażenie że nikogo poza mną i S nie cieszy nasza ciąża i przykre słowa usłyszałam od jednej osoby :(
Smutno mi , szkoda że nie ma jeszcze zamkniętego bym się wygadała :(
Ściskam mocno :-* olej tą osobe najprawdopodobniej zazdrość ja zżera.

Ja także nie znam i muszę czekac dwa tygodnie, mam nadzieje ze na tym usg nie będzie tak uparte jak na poprzednim [emoji15]My za to 3 synów [emoji16] M już mówi do brzucha że dziewczynka ale ja się nie nastawiam. W mojej rodzinie ciotka miała 3 córy i po 12 latach od najmłodszej strzelili sobie syna, tak im się udało [emoji1]

Tyle napisane, nie wszystko doczytałam bo zaraz mi bateria padnie.

Już koniec siadania na kanapie z jedna noga na podłodze a druga zgiętą- jak mnie ból w pachwinie złapał to myślałam że nie zrobię kroku [emoji31] i tak cały wieczór chodziłam jak stara babcia, po prawej stronie ciągnie. W tamtej ciąży tak miałam ale to już na pewno po 30 tyg, położna miała rację że w tej zmęczenie przyjdzie szybciej [emoji53]
Moi rodzice mieli 5 córek i po 13 latach od ostatniej trafił im sie syn [emoji13]

Cały dzień nie wchodziłam na forum, bo byłam poza domem i zrobiłyście mi lekturę przed snem. [emoji1]

@*PaMinka moja ciąża tez nikomu nie jest ‚na rękę’, ale się nie dziwie, bo jestem w słabej sytuacji.
Na otwartym tez nie będę pisać o co chodzi.
Nie przejmuj się, najważniejsze, ze Wy się cieszycie. Jak się urodzi, to każdy będzie zakochany w maleństwie. [emoji5]

Aguu takie spadki cukru sa niebezpieczne, ja tak mialam zanim zaszlam w ciaze. Musisz chociaz ciasteczko miec zawsze w torebce.

PaMinka niewazne czy inni sie ciesza, ale wazne abyscie Wy sie cieszyli. Zjedz cos slodkiego i glowa do gory [emoji8]

No u mnie podobnie. Dokładnie 20dni :)
U mnie następna wizyta dokładnie za trzy tygodnie, więc pewnie to będzie jako połówkowe USG i może się uda podejrzeć. W sumie to nie mam żadnych przeczuć, ale niedawno śniło mi się, że mam fajną córkę :-)

Cieszę się, że dołączyłam do Was na forum, bo przez to że mam termin pod koniec lipca, to wiele z Was jest kilka tygodni do przodu i jak Was czytam to się czuję jak bym miała takie starsze mądrzejsze siostry :-)
Duuuużo starszych sióstr :-) Oczywiście starszych doświadczeniem, niekoniecznie wiekiem :-)

Lovz u mnie to też fatalny moment na ciążę, w ogóle już dobrego nie będzie w moim życiu..PaMinka tulę

reklama
U mnie następna wizyta dokładnie za trzy tygodnie, więc pewnie to będzie jako połówkowe USG i może się uda podejrzeć. W sumie to nie mam żadnych przeczuć, ale niedawno śniło mi się, że mam fajną córkę :-)

Cieszę się, że dołączyłam do Was na forum, bo przez to że mam termin pod koniec lipca, to wiele z Was jest kilka tygodni do przodu i jak Was czytam to się czuję jak bym miała takie starsze mądrzejsze siostry :-)
Duuuużo starszych sióstr :-) Oczywiście starszych doświadczeniem, niekoniecznie wiekiem :-)
Ja tez równo za trzy tygodnie [emoji4]rano usg a potem wizyte u mojego gina.

Do góry