Moi rodzice mieli 5 córek i po 13 latach od ostatniej trafił im sie syn [emoji13]
Rodzice opowiadali, ze ich znajomi mieli chyba 6/7 synów i ich ojciec powtarzał, ze nie skończy dopóki córki nie będzie i urodziła się jako ostatnia. [emoji13]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moi rodzice mieli 5 córek i po 13 latach od ostatniej trafił im sie syn [emoji13]
Lovz u mnie to też fatalny moment na ciążę, w ogóle już dobrego nie będzie w moim życiu..PaMinka tulę
Mam taką koleżankę... Nie odzywała się od 3 lat. Ostatnio siostra oznaczyla mnie na fejsie pod postem z ufajdanym kupą niemowlakiem. I nagle wiadomosc na messengerze od rzeczonej koleżanki "co tam słychać"... Ehe yhyy. Wypatrzyła oznaczenia i chciała wybadać, czy w ciąży jestem. Gowno sie dowiedziała. Nie odpisałam.Ehh, niestety nie raz nie układa się wszystko po Naszej myśli.
Ja drugie dziecko chciałam zawsze mieć, ale nie w obecnej sytuacji.
Oczywiście tez kocham te dzieciątko i nie wyobrażam sobie żeby Go nie było.
Tłumacze sobie, ze widocznie tak miało być i w końcu kiedyś się musi te życie mi ułożyć. Więcej się otworze
na zamkniętym, bo tu wiadomo..
Jak mi ciśnienie podnosi kiedy ktoś uważa się za przyjaciela, ma gdzieś od x czasu i odzywa się nagle, ale nie bezinteresownie. [emoji34]
Dobrego momentu na ciaze?Lovz u mnie to też fatalny moment na ciążę, w ogóle już dobrego nie będzie w moim życiu..PaMinka tulę
Taki fajny dzień się zapowiadał i co?????? Nic nie trwa wiecznie zła jestem i drugi raz w tej ciąży nie mogę zapanować nad emocjami i aż łzy same mi lecą.
Mam wrażenie że nikogo poza mną i S nie cieszy nasza ciąża i przykre słowa usłyszałam od jednej osoby
Smutno mi , szkoda że nie ma jeszcze zamkniętego bym się wygadała