reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Też za mną chodzi kebab, w sobotę mam wizytę u endokrynologa akurat w porze obiadowej, więc zamiast gotować obiad kupimy kebaba [emoji16]Szczerze mówiąc to chodzenie w ciąży mnie nudzi, uwielbiam noworodki i się nimi zajmować [emoji4]
Ja jeśli mam być szczera wolę takie pół roczne;)

reklama
Zjadłam kebaba i od razu humor lepszy

Siedzimy i oglądamy AGDQ. Zajebisci są[emoji85] a my takie no lifey siedzimy i oglądamy.
AGDQ to są gracze którzy pokonują gry w zaskakująco szybkim czasie jednocześnie zbierają kasę na walkę z rakiem.
Ale w dobrym celu to robia [emoji4] swojego czasu mój M się podniecal tym że kiedyś jakiś gość grał w managera piłkarskiego i się okazało że jest tak dobry że wzięli go do jakiejś drużyny na prawdziwe stanowisko [emoji1] a że mój M lubi w to grać to mi cały czas powtarza że na pewno go kiedyś wybiorą [emoji23][emoji23]

Taki fajny dzień się zapowiadał i co?????? Nic nie trwa wiecznie zła jestem i drugi raz w tej ciąży nie mogę zapanować nad emocjami i aż łzy same mi lecą.
Mam wrażenie że nikogo poza mną i S nie cieszy nasza ciąża i przykre słowa usłyszałam od jednej osoby :(
Smutno mi , szkoda że nie ma jeszcze zamkniętego bym się wygadała :(

Taki fajny dzień się zapowiadał i co?????? Nic nie trwa wiecznie zła jestem i drugi raz w tej ciąży nie mogę zapanować nad emocjami i aż łzy same mi lecą.
Mam wrażenie że nikogo poza mną i S nie cieszy nasza ciąża i przykre słowa usłyszałam od jednej osoby :(
Smutno mi , szkoda że nie ma jeszcze zamkniętego bym się wygadała :(
Ściskam mocno :-* olej tą osobe najprawdopodobniej zazdrość ja zżera.

Ja także nie znam i muszę czekac dwa tygodnie, mam nadzieje ze na tym usg nie będzie tak uparte jak na poprzednim [emoji15]My za to 3 synów [emoji16] M już mówi do brzucha że dziewczynka ale ja się nie nastawiam. W mojej rodzinie ciotka miała 3 córy i po 12 latach od najmłodszej strzelili sobie syna, tak im się udało [emoji1]

Tyle napisane, nie wszystko doczytałam bo zaraz mi bateria padnie.

Już koniec siadania na kanapie z jedna noga na podłodze a druga zgiętą- jak mnie ból w pachwinie złapał to myślałam że nie zrobię kroku [emoji31] i tak cały wieczór chodziłam jak stara babcia, po prawej stronie ciągnie. W tamtej ciąży tak miałam ale to już na pewno po 30 tyg, położna miała rację że w tej zmęczenie przyjdzie szybciej [emoji53]
Moi rodzice mieli 5 córek i po 13 latach od ostatniej trafił im sie syn [emoji13]

Cały dzień nie wchodziłam na forum, bo byłam poza domem i zrobiłyście mi lekturę przed snem. [emoji1]

@*PaMinka moja ciąża tez nikomu nie jest ‚na rękę’, ale się nie dziwie, bo jestem w słabej sytuacji.
Na otwartym tez nie będę pisać o co chodzi.
Nie przejmuj się, najważniejsze, ze Wy się cieszycie. Jak się urodzi, to każdy będzie zakochany w maleństwie. [emoji5]

Aguu takie spadki cukru sa niebezpieczne, ja tak mialam zanim zaszlam w ciaze. Musisz chociaz ciasteczko miec zawsze w torebce.

PaMinka niewazne czy inni sie ciesza, ale wazne abyscie Wy sie cieszyli. Zjedz cos slodkiego i glowa do gory [emoji8]

No u mnie podobnie. Dokładnie 20dni :)
U mnie następna wizyta dokładnie za trzy tygodnie, więc pewnie to będzie jako połówkowe USG i może się uda podejrzeć. W sumie to nie mam żadnych przeczuć, ale niedawno śniło mi się, że mam fajną córkę :-)

Cieszę się, że dołączyłam do Was na forum, bo przez to że mam termin pod koniec lipca, to wiele z Was jest kilka tygodni do przodu i jak Was czytam to się czuję jak bym miała takie starsze mądrzejsze siostry :-)
Duuuużo starszych sióstr :-) Oczywiście starszych doświadczeniem, niekoniecznie wiekiem :-)

Lovz u mnie to też fatalny moment na ciążę, w ogóle już dobrego nie będzie w moim życiu..PaMinka tulę

reklama
U mnie następna wizyta dokładnie za trzy tygodnie, więc pewnie to będzie jako połówkowe USG i może się uda podejrzeć. W sumie to nie mam żadnych przeczuć, ale niedawno śniło mi się, że mam fajną córkę :-)

Cieszę się, że dołączyłam do Was na forum, bo przez to że mam termin pod koniec lipca, to wiele z Was jest kilka tygodni do przodu i jak Was czytam to się czuję jak bym miała takie starsze mądrzejsze siostry :-)
Duuuużo starszych sióstr :-) Oczywiście starszych doświadczeniem, niekoniecznie wiekiem :-)
Ja tez równo za trzy tygodnie [emoji4]rano usg a potem wizyte u mojego gina.

Do góry