AsiaGJ
Fanka BB :)
Gratulacje :-)Ja już po wizycie , wszystko dobrze, dzidzia słodka, rączkami główkę trzymała w trakcie usg, waży 140 g. I u nas może też zapowiadać się zmiana płci, bo na prenatalnych u innego lekarza był chłopczyk, a dzisiaj już siusiaka widać nie było i lekarz mówi że słabo widać ale jak ma powiedzieć to dziewczynka. Pytałam się męża czy reklamacje będzie pisał. No ale jeszcze się nie przywiązuje do płci, za 2 tygodnie następna wizyta to może wtedy już któraś płeć się potwierdzi i będzie w miarę pewne.
Super, że wszystko w porządku [emoji173]Dziewczyny, Wasze kciuki zadziałały. Generalnie to do końca ciąży osiwieję!
Na dzień dobry mała wypięta do nas centralnie tyłkiem. Zero ruchu, serca. Myślałam ze zejdę! No a chwilę potem się zaczęło... jak zwykle cieżko było ją pomierzyć. Trafiłam na super panią doktor, która wszystko sprawdziła i pomierzyła. Łącznie z palcami. Na 99% córa. Wszystko pokazała. W trakcie badania ziewała, ssała kciuka, Piła wody i tak fikała, ze aż doktorka się śmiała. Widok 3D mnie oczywiście rozwalił i się poryczalam. Łożysko mam na przedniej ścianie.
Jeszcze raz Wam DZIĘKUJĘ za wsparcie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 940473Zobacz załącznik 940486Zobacz załącznik 940487
A ja ledwo co zdążyłam na to usg piersi, po drugie dostałam opierdziel od lekarza jak usłyszał, że ostatnie badanie miałam 3 lata temu. Na szczęście wszystko jest ok.
Jadąc na wizytę, stwierdziłam, że podjadę na stację i zatankuję auto, no i niestety zaczepiłam o cholerny krawężnik przy dystrybutorze, no i minęło 2 minuty i powietrze uciekło, nowa opona przeciętna, całe 2 miesiące wytrzymała [emoji23][emoji53] Także do lekarza musiałam dojechać komunikacją, a później ogarnąć pana z assistance bo ni w ząb nie wiedziałam jak się zabrać do wymiany koła a m w pracy, podobnie jak wszyscy inni o godzinie 13-tej :-) i tak mi minęło popołudnie, a w planach były zakupy ciuchowe...
Głodna i zła dotarłam do domu, myślę co dobrego zjeść i nadrabiam forum [emoji1]