reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Dziewczyny, Wasze kciuki zadziałały. Generalnie to do końca ciąży osiwieję!
Na dzień dobry mała wypięta do nas centralnie tyłkiem. Zero ruchu, serca. Myślałam ze zejdę! No a chwilę potem się zaczęło... jak zwykle cieżko było ją pomierzyć. Trafiłam na super panią doktor, która wszystko sprawdziła i pomierzyła. Łącznie z palcami. Na 99% córa. Wszystko pokazała. W trakcie badania ziewała, ssała kciuka, Piła wody i tak fikała, ze aż doktorka się śmiała. Widok 3D mnie oczywiście rozwalił i się poryczalam. Łożysko mam na przedniej ścianie.

Jeszcze raz Wam DZIĘKUJĘ za wsparcie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 940473Zobacz załącznik 940486Zobacz załącznik 940487
Widzisz . super [emoji8][emoji7]

Placuszki z kaszy mannej [emoji4]
1549469457235.jpeg

reklama
Gratuluję udanych wizyt! Super, że maluchy tak pięknie się rozwijają :)
Dzięki za rady dot. bólu. Rzeczywiście ruszyłam się z łóżka i mi przeszło :) Może przez ten atak migreny kości mi się zastały w łóżku :D
Dostałam dziś przesyłkę z 5 10 15 i dopiero zaczęłam oglądać te malusie ubrania. To kosmos, że dzieci mogą być takie małe [emoji23]

Dzięki za rady dot. bólu. Rzeczywiście ruszyłam się z łóżka i mi przeszło :) Może przez ten atak migreny kości mi się zastały w łóżku :D
Dostałam dziś przesyłkę z 5 10 15 i dopiero zaczęłam oglądać te malusie ubrania. To kosmos, że dzieci mogą być takie małe [emoji23]
Dobrze ze jest ok ;) [emoji8]

Pokaz ubranka ;)

Ja już muszę odebrać od znajomych te ubrania, żeby w tym zrobić porządek i moc tez wyruszyć na jakieś zakupy. Ale Wam zazdroszczę tego wydawania kasy na ubranka... buuuuuu[emoji23]

Jejku ja nie mam nawet jeszcze jednego bodziaka! Za tydzień połówkowe i wtedy dopiero ruszę z zakupami.

No nic pora ruszyć tyłek i poćwiczyć coś

reklama
Jejku ja nie mam nawet jeszcze jednego bodziaka! Za tydzień połówkowe i wtedy dopiero ruszę z zakupami.

No nic pora ruszyć tyłek i poćwiczyć coś
Mam pytanko bo dłuższych ćwiczeniach nie czujesz bólu w podbrzuszu?tylko rowerek czy coś jeszcze jeśli mogę zapytac

Do góry