reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Lady dopiszę Cię, tworzymy listę, Adminka dala zielone światło.
Od 20minut powinnam się szykować a leżę w lozku i nie mogę wstać, niech oni już jadą na te ferie to się chociaż wyspie jak człowiek

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Lady dopiszę Cię, tworzymy listę, Adminka dala zielone światło.
Od 20minut powinnam się szykować a leżę w lozku i nie mogę wstać, niech oni już jadą na te ferie to się chociaż wyspie jak człowiek

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app

O super! Poproszę o dopisanie! Dzięki! [emoji8]

Kurcze, jakoś dziwnie się czuję tak leżąc [emoji23] odzwyczaiłam się...

Dzień dobry wszystkim! Ja mam taki problem z wstawaniem rano ;(
Apropo jedzenia to wczoraj wieczorem wlecial cheeseburger i lody z McDonald.[emoji23]
Dzisiaj zaczynam 20tc, nadal nic nie czuje w brzuchu;) ale czekam cierpliwie.

Hejo
Kawka paczus z rana i mozna brac sie za pracę
Współczuję nocy.
Ja na szczęście śpię ale te noce jakieś krótkie :p dzieciaki odwiezione uff
Jutro wizyta... Ciekawe ile kg te pączusie mi dodały heh

Ja pół nocy nie spałam a teraz jak muszę wstać to czuję się jak truposz. Czy któraś z was miała bóle nóg? W nocy mnie bolała natarłam amolem i było ok. A teraz znowu zaczyna boleć. Jak byłam mała to mama mówiła że rosnę dlatego bolą ale chyba teraz to nie to [emoji23]

U mnie już się obiad robi ;) I idę sobie zrobić kawę. Wczoraj położyłam się spac 8-12 i byłam nie do życia przez cały dzień więc dziś odpuściłam ten pomysł.

reklama
Ja pół nocy nie spałam a teraz jak muszę wstać to czuję się jak truposz. Czy któraś z was miała bóle nóg? W nocy mnie bolała natarłam amolem i było ok. A teraz znowu zaczyna boleć. Jak byłam mała to mama mówiła że rosnę dlatego bolą ale chyba teraz to nie to [emoji23]
Współczuję. Ja nie miałam takich problemów więc niestety nie pomogę. Oby przeszło jak najszybciej.

Do góry