renisus
Fanka BB :)
Jestem pod wrazeniem, jak pieknie nauczylas sie przeklinac po polsku [emoji23][emoji23][emoji23]A propos karkówki... Ja dzisiaj zaszalalam. 11 godzin w pracy, potem pojechałam na spinning i w drodze powrotnej głodna jak wilk zatrzymałam się w budzie u nas na osiedlu. Robią świetne „dania” z grilla. No i (przepraszam, ale inaczej powiedzieć nie można) opierdolilam cała karkówkę w nagrodę za ten dzień! I teraz leżę w łóżku i dobrze mi))
Wiesz takie 3 tygodnie dla maluszka to naprawde duzo ale jak nie ma wyjscia, to nic nie zrobisz. Z drugiej strony mozecie przeprowadzic sie 2 km dalej i a maz bedzie dluzej po prostu dojezdzal do pracy. Zycze aby Wam sie wszystko dobrze ulozylo.renisus tak mąż zjechałby ze mną na 2 miesiące a później przyjeżdżał by co 3 tygodnie na 7-8dni problem to ludzie by mogli robić jak przyjechałabym z dzieckiem do Niemiec boję się będę dzwonić i nas zgłaszać do różnych organizacji i wymyślać nie stworzone historie i co najgorsze przez jakieś pomówienie walczyć o swoje dziecko tego się obawiam a po tym co ludzie tu nam do tej pory robili to pewnie tak będzie niestety więc nie wiadomo czy wrócę do Niemiec
To sprawa indywidualna kazdej kobiety. U nas juz czasami mozna wyczuc, raz sie nawet L udalo. Ale jak narazie, czuje jak sie synio wyciaga i upodobal sobie pecherz.Jak myślicie kiedy najwcześniej czuć ruchy 'pod ręką'?