reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

A propos karkówki... ;) Ja dzisiaj zaszalalam. 11 godzin w pracy, potem pojechałam na spinning i w drodze powrotnej głodna jak wilk zatrzymałam się w budzie u nas na osiedlu. Robią świetne „dania” z grilla. No i (przepraszam, ale inaczej powiedzieć nie można) opierdolilam cała karkówkę w nagrodę za ten dzień! I teraz leżę w łóżku i dobrze mi:)))
Jestem pod wrazeniem, jak pieknie nauczylas sie przeklinac po polsku [emoji23][emoji23][emoji23]
renisus tak mąż zjechałby ze mną na 2 miesiące a później przyjeżdżał by co 3 tygodnie na 7-8dni :) problem to ludzie by mogli robić jak przyjechałabym z dzieckiem do Niemiec boję się będę dzwonić i nas zgłaszać do różnych organizacji i wymyślać nie stworzone historie i co najgorsze przez jakieś pomówienie walczyć o swoje dziecko tego się obawiam a po tym co ludzie tu nam do tej pory robili to pewnie tak będzie niestety więc nie wiadomo czy wrócę do Niemiec ;)
Wiesz takie 3 tygodnie dla maluszka to naprawde duzo ale jak nie ma wyjscia, to nic nie zrobisz. Z drugiej strony mozecie przeprowadzic sie 2 km dalej i a maz bedzie dluzej po prostu dojezdzal do pracy. Zycze aby Wam sie wszystko dobrze ulozylo.
Jak myślicie kiedy najwcześniej czuć ruchy 'pod ręką'?
To sprawa indywidualna kazdej kobiety. U nas juz czasami mozna wyczuc, raz sie nawet L udalo. Ale jak narazie, czuje jak sie synio wyciaga i upodobal sobie pecherz.

reklama
Dobry wieczór a może już dzień dobry.? 3.30 a ja oczy jak 5 zł. Coś spać nie mogę ostatnio[emoji1664]

Dobry wieczór a może już dzień dobry.? 3.30 a ja oczy jak 5 zł. Coś spać nie mogę ostatnio[emoji1664]
Dzień dobry [emoji8]
Ja tak mialam przez miesiac na poczatku ciąży. Budzilam sie o 4 i nie spałam wcale. Co skutkowało potem tym ze spałam na stojąco w pracy.

Na początku ciąży też mi się to zdarzyło się może z 2 razy. Wstałam zjeść jabłko [emoji14] w dodatku boli mnie noga więc nasmarowalam amolem, słuchawki na uszy i próbuje usnać z you tube [emoji21]
@Myslniczek a ty czemu nie śpisz o tej porze?

Na początku ciąży też mi się to zdarzyło się może z 2 razy. Wstałam zjeść jabłko [emoji14] w dodatku boli mnie noga więc nasmarowalam amolem, słuchawki na uszy i próbuje usnać z you tube [emoji21]
@Myslniczek a ty czemu nie śpisz o tej porze?
Parcie na pęcherz mnie wzywa i D. Wstaje do pracy [emoji13] ale na szczęście udaje mi sie potem zasnąć :)

Dziewczyny, dzięki za słowa otuchy! [emoji173]️ Dziś leżę i palcem nie ruszam.
Najgorsze, że gluta mam, gardło boli. Super ferie [emoji23]. Tak tylko z grubsza przerzuciłam kilka stron i widzę, że kulinarne tematy na topie. Zjadłabym takie mega dobrego chińczyka. oOo. Nawet na śniadanie.
A czy wiadomo, na czym stanął temat wątku zamkniętego, bo chyba umknęło to mojej uwadze?
Na spotkanie warszawskie ja też się piszę! Tylko na razie jestem uziemiona :/.
Miłego dnia! [emoji173]️

reklama
Pod ręką? Myślę że najszybciej w 20tc przy dobrych wiatrach. A tak to po 25tc. Ja jestem w 21tc i raz się tylko zdazylo że chłop poczuł Ja wole jednak wiedzieć [emoji23]
U mnie 19 tydzien, pod ręką mąż poczuł raz też. W brzuchu szaleństwo ale jakby w nocy złapał to by pomyślał, że zwariowałam z tym budzeniem się, bo przeciez maluch spokojny. A on tam chyba ćwiczył joge całą noc.

Do góry