Ons
Fanka BB :)
U mnie dopiero kawka ból głowy i wyjątkowa niechęć do planów na dzisiejszy dzieńDzień dobry. Jak się macie? Kto jeszcze w łóżku leniuchuje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dopiero kawka ból głowy i wyjątkowa niechęć do planów na dzisiejszy dzieńDzień dobry. Jak się macie? Kto jeszcze w łóżku leniuchuje?
Jakoś mi ten post Marty zaginął co za sen współczuję!Po takiej nocy to człowiek cały dzień zeschizowany chodziNa spokojnie [emoji8]
Może masz zespół niespokojnych nog? To w ciąży się zdarza. Mialam tak z corka. Mialam chec chodzic po scianie.Takie kręcenie i mrowienie
Ostatnio mam tak samo. Budzę się o 2-3 i pospane. Nigdy tak nie miałam, zawsze do spania byłam pierwszaDobry wieczór a może już dzień dobry.? 3.30 a ja oczy jak 5 zł. Coś spać nie mogę ostatnio[emoji1664]
Ale bym kebaba zezarla. Nie lubię was [emoji23][emoji23]
To ja też poproszę o dopisanie mnie do listy jeśli można
Dziewczyny na priv, bo ja nie ogarnę wszystkich potem, a będę zbierać jeszcze przez chwilę ta listę. Myśle, że do 10.02 spokojnie