reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Kurcze, ja do ciąży miałam cukier na czczo dobry, tylko tą insulinę rozjechaną, a tu bach - ciąża i od razu złe cukry. Ale teraz już mam lepsze, głównie dzięki tej późnej kolacji i chyba przez to, że schodzą już ze mnie pracowe stresy, jak od 2 miesięcy jestem na zwolnieniu.
Chciałam być dzisiaj w poradni jak najwcześniej, żeby jak najszybciej wejść do lekarza i wracać, a przez ten zepsuty pociąg posiedzę tu pewnie do południa lekko licząc.

Jestem trochę zła, bo to mój pierwszy taki wyjazd od miesiąca, bo na początku stycznia miałam mocne bóle brzucha i plamienia krwią, więc miałam się oszczedzać i specjalnie nie pojechałam samochodem, żeby brzuchowi oszczędzić deptania przez 4 godziny, a tu i tak wycieczka na cały dzień.
Ja mam wizytę na określoną godzinę a i tak czasem jest poślizg. W zeszłym tyg nie byłam przełożyłam na ten tydzień a tu tyle śniegu spadło że drogi zamykają [emoji23]i chyba znowu nie pojadę

reklama
Witaj @Okiennica :-)

A u mnie od rana posypało trochę śniegu, kawka wypita, czas się wziąć do pracy :-)
Mnie laboratorium czeka jutro, mocz, krew i powtórka cmv igm i igg.
Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji109]
Ja też idę jutro i tak się zastanawiam czy muszę być na czczo? Bo najpierw idę do poradni po skierowanie więc tam posiedzę jakieś 2-3 godziny i boję się że zejdę z głodu. Mam straszne mdlosci na glodniaka

Ja też idę jutro i tak się zastanawiam czy muszę być na czczo? Bo najpierw idę do poradni po skierowanie więc tam posiedzę jakieś 2-3 godziny i boję się że zejdę z głodu. Mam straszne mdlosci na glodniaka
Jak nie robisz cukrów to nie musisz. A nawet cukry można po jedzeniu tylko wtedy im powiedz to inne normy są

Witam wszystkich i nową
Mamę @Okiennica. Ale się dowiedziałaś o ciąży [emoji16] współczuję tej podróży.

Sama właśnie zarezerwowałem hotel i jutro na noc jedziemy do Polski. Mogłabym zostać w domu bo w zasadzie tylko mój P musi cos załatwić, ale co tam pojedziemy wszyscy[emoji1] liczę że śnieg chociaż zobaczę hehe.

Wstałam rano naszykowac i po godzince znowu mogłam wskoczyć do łóżka. Ale miałam głupie sny, że mnie z pracy wyrzucili i tak źle się z tym czułam [emoji853] teraz mój mnie obudził, podał kawę do łóżka, żyć nie umierać [emoji16][emoji16][emoji16]

Miłego dnia

Wczoraj pytałam i mam być na czczo. Też nam mdłości jak nic nie zjem, dlatego będę jechać, żeby być na otwarcie laboratorium [emoji53]

reklama
Do góry