reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Dziewczyny ktoś dzisiaj wizytuje że mną?
Ja na 15 30 i jestem ciekawa czy uda się podgladnąć mojego leniuszka dzisiaj znowu
Zdrówka dla wszystkich

reklama
Jeszcze ze 2h poczekam na izbie - okazuje się, że muszę poczekać aż planowane cesarki trafią na blok, a mają obsuwę.. du*a mi na cztery już od tego krzesła pękła..

a co do płci to jak byłam na tym drugim usg prenatalnym to lekarz pyta „chce pani znać płeć?” „ja znam, zobaczymy czy pan doktor pozna”. No i szuka, szuka, dziecko się nie chce pokazać za bardzo, ale widzę, że podjął wyzwanie i szuka dalej. Nagle „jest! Tu coś mam podejrzanego. Taki trójkącik” i ogląda, patrzy - „ostrożnie bym stawiał na chłopaka prawda?” „Pudło panie doktorze” [emoji23] Ale różnica w tym co widać było na sprzęcie w LM i wcześniej w klinice mega, więc nie dziwie się nawet tej pomyłce.

Dziewczyny potrzebuje szybkiej pomocy. Boli mnie żołądek, bardzo boli. Aż mi nie dobrze. Wczoraj zrobiłam leczo i myślę że to po nim. Jak mogę sobie pomóc? Leki odpadają

Martka powodzenia.

Na bolący brzuch mięta, węgiel aktywny, nospa

Wszystkozajęte współczuję, też kiedys kilka godzin czekałam,ale chociaż kanapy u nas.wygodne;)

Jestem na oddziale, także sukces. Ale badania tu ponoć tylko od rana, więc i tak do jutra się niczego nie dowiem nawet.
Ja w sobote od 8 rano do 13tej czekalam na badanie. Miejsce bylo, ale doktorka jedna na caly odzial matki i dziecka chyba. Z tym ze nawet lunch dostalam a Julka chrupki i ciasteczka.
Wszystkozajete, to wiec zamykaj oczy i spij ile sie da...o ile sie da.

Jak znam Wszystkozajęte, to już siedzi z laptopem i działa [emoji2] u nas zawsze mówią,żeby przychodzić wcześniej na izbę, tak żeby na 8 to już na oddziale być

Wszystkozajete o Matko współczuję tego czekania [emoji17] a powiedz czemu poszlas, bo ja nie w temacie ?

Gabi23gg ja mam jeszcze równy miesiąc do usg polowkowego więc poczekamy na płeć [emoji4]

reklama
Do góry