reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Witam się po wizycie. Jak zwykle się przeciągnęła. Na szczęście wszystko jest ok. Maluch rośnie, serduszko bije, wyniki badań w normie. Kolejna wizyta 18 lutego i może wtedy będzie wiadomo czy płeć z prenatalnych się potwierdzi. Wtedy też przechodzę na l4 bo kończy mi się urlop wychowawczy. Żeby nie było zbyt kolorowo to siedząc w poczekalni dostałam wiadomość że dziadek umarł.

Bardzo Ci współczuje..wierze, ze teraz dziadek będzie się o Was tam z góry troszczył..trzymaj się ciepło i dbaj o siebie i maluszka

reklama
Prawe kolano mnie boli... Chyba je sobie odgryzę... Znacie jakieś sposoby na ból bez leków? A trzeba było iść do lekarza jak bolało kiedyś... A ja przeczekałam ból, przeszło i teraz będę się bujała z bolącym kolanem w ciąży...

Prawe kolano mnie boli... Chyba je sobie odgryzę... Znacie jakieś sposoby na ból bez leków? A trzeba było iść do lekarza jak bolało kiedyś... A ja przeczekałam ból, przeszło i teraz będę się bujała z bolącym kolanem w ciąży...

Możesz smarować większością maści przeciwzapalnych.

Ja właśnie kwitnę na izbie. Tragedia. Wspólna izba położnicza i dla całego szpitala, ludzi w ciul, nawet nie mam gdzie usiąść :/ Jak do południa na oddział się dostanę to będzie nieźle.. I już za synem tęsknie :(

Ja właśnie kwitnę na izbie. Tragedia. Wspólna izba położnicza i dla całego szpitala, ludzi w ciul, nawet nie mam gdzie usiąść :/ Jak do południa na oddział się dostanę to będzie nieźle.. I już za synem tęsknie :(
Powodzenia.
Ja właśnie czekam na pobranie krwi i do domku.

reklama

Bardzo współczuję. Mam nadzieję że długo tam nie poleżysz i że okaże się że nie ma nic niepokojącego co mogłoby dziecku zaszkodzić. Trzymam mocno kciuki za Was. Też sobie nie wyobrażam rozłąki z córką. Na pewno synek będzie przeszczęśliwy jak wrócisz. A teraz myśl że jest w dobrych rękach i powinno być trochę lżej.

Do góry