reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Dziewczyny ktoś dzisiaj wizytuje że mną?
Ja na 15 30 i jestem ciekawa czy uda się podgladnąć mojego leniuszka dzisiaj znowu
Zdrówka dla wszystkich

reklama
Jeszcze ze 2h poczekam na izbie - okazuje się, że muszę poczekać aż planowane cesarki trafią na blok, a mają obsuwę.. du*a mi na cztery już od tego krzesła pękła..

a co do płci to jak byłam na tym drugim usg prenatalnym to lekarz pyta „chce pani znać płeć?” „ja znam, zobaczymy czy pan doktor pozna”. No i szuka, szuka, dziecko się nie chce pokazać za bardzo, ale widzę, że podjął wyzwanie i szuka dalej. Nagle „jest! Tu coś mam podejrzanego. Taki trójkącik” i ogląda, patrzy - „ostrożnie bym stawiał na chłopaka prawda?” „Pudło panie doktorze” [emoji23] Ale różnica w tym co widać było na sprzęcie w LM i wcześniej w klinice mega, więc nie dziwie się nawet tej pomyłce.

Dziewczyny potrzebuje szybkiej pomocy. Boli mnie żołądek, bardzo boli. Aż mi nie dobrze. Wczoraj zrobiłam leczo i myślę że to po nim. Jak mogę sobie pomóc? Leki odpadają

Martka powodzenia.

Na bolący brzuch mięta, węgiel aktywny, nospa

Wszystkozajęte współczuję, też kiedys kilka godzin czekałam,ale chociaż kanapy u nas.wygodne;)

Jestem na oddziale, także sukces. Ale badania tu ponoć tylko od rana, więc i tak do jutra się niczego nie dowiem nawet.
Ja w sobote od 8 rano do 13tej czekalam na badanie. Miejsce bylo, ale doktorka jedna na caly odzial matki i dziecka chyba. Z tym ze nawet lunch dostalam a Julka chrupki i ciasteczka.
Wszystkozajete, to wiec zamykaj oczy i spij ile sie da...o ile sie da.

Jak znam Wszystkozajęte, to już siedzi z laptopem i działa [emoji2] u nas zawsze mówią,żeby przychodzić wcześniej na izbę, tak żeby na 8 to już na oddziale być

Wszystkozajete o Matko współczuję tego czekania [emoji17] a powiedz czemu poszlas, bo ja nie w temacie ?

Gabi23gg ja mam jeszcze równy miesiąc do usg polowkowego więc poczekamy na płeć [emoji4]

reklama
Do góry