reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Smog u nas też straszny. A teraz jeszcze mrozy wracają, pogodnie będzie (bez opadów, wiatru) to będzie tragedia...
Mój był ze mną też przy 2 pierwszych. Przy trzecim musiał dzieci pilnować :p U nas na szczęście odwiedziny cały dzień, mąż przychodził więc kiedy mógł, na szczęście nikt poza nim ;)

reklama
Marta z psami przyjmujecie?

U nas też syf w powietrzu, na obrzeżach miasta, ostatnio wszystkim gaz miejski dociągnęli, a niektórzy zamiast piec zmienić (taniej niż gazem z sieci nie ogrzejesz i tak) to syfią czym popadnie. Mamy dwóch takich agentów w okolicy, straż przyjeżdża, mandaty daje, ludzie skargi piszą a i tak ***** to daje :/

We wtorek melduje się do szpitala - dziś nad ranem miałam takie popaprane sny w tym klimacie, że szkoda gadać.

Natalia grzecznie przytakuj a swoje sobie myśl [emoji6]
Jak urodzisz to przekonasz się, że każdy wie lepiej. A najgorsze te maDki wszechwiedzące.
@Wyjątkowa Marta pięknie tam u Was. Ja też pracowałam w branży hotelowej to wiem, że klienci bywają różni.
Zresztą w każdej branży zdażają się ludzie z kosmosu [emoji41]
U mnie dalej libido na minusie... Piszecie o biuście... U mnie niedługo wybuchną. Z rozm D już zainwestowałam w F [emoji26] mnie to nie cieszy, serio.

Hej dziewczyny
Co do wyboru rodzaju porodu nie wiem czy nie zdecydowalabym się na cc pomimo trzech porodow sn. W drugim porodzie syn owinięte był pepowina, a najmlodsza córka opila się zielonych wód i miala zakarzenie okoloporodowe wiec 10 dni w szpitalu i antybiotyk. Dlatego jak bym mogla to tez wybralabym cc. Moze ze wzgledu na wiek?
Ostatnio źle mi sie śpi bo jak śpię na boku boli mnie brzuch a jak na plecach bola mnie plecy, wiec po waszych namowach zamowilam dzisiaj poduszkę. Mam nadzieję, że pomoże.

Hej dziewczyny
Co do wyboru rodzaju porodu nie wiem czy nie zdecydowalabym się na cc pomimo trzech porodow sn. W drugim porodzie syn owinięte był pepowina, a najmlodsza córka opila się zielonych wód i miala zakarzenie okoloporodowe wiec 10 dni w szpitalu i antybiotyk. Dlatego jak bym mogla to tez wybralabym cc. Moze ze wzgledu na wiek?
Ostatnio źle mi sie śpi bo jak śpię na boku boli mnie brzuch a jak na plecach bola mnie plecy, wiec po waszych namowach zamowilam dzisiaj poduszkę. Mam nadzieję, że pomoże.
Póki nie dojdzie wkładaj sobie zwykłą poduszkę między nogi :)

Jak urodzisz to przekonasz się, że każdy wie lepiej. A najgorsze te maDki wszechwiedzące.
@Wyjątkowa Marta pięknie tam u Was. Ja też pracowałam w branży hotelowej to wiem, że klienci bywają różni.
U mnie dalej libido na minusie... Piszecie o biuście... U mnie niedługo wybuchną. Z rozm D już zainwestowałam w F [emoji26] mnie to nie cieszy, serio.
Nie no to ja przy D jestem a też mniw to nie cieszy...

Ja z rozmiaru F jestem na rozmiarze H[emoji23] na szczęście trochę mniej bolą, bo nawet podczas spaceru je odczuwałam. Teraz mam bardzo wrażliwe na dotyk i po kąpieli.
U mnie to dopiero będzie "cioć dobra rada". Mój mąż ma 6 sióstr i 5 braci z czego 4 ma już min 2 dzieci. Także jestem gotowa na ostrzał. [emoji16] Na szczęście moja mama jest bardzo pomocna i dyskretna więc nieproszona nie pomaga i nie doradzą ale zawsze mogę na jej pomoc liczyć.

Dziewczyny te sny to pełnia księżyca. Też kilka nocy pod rząd snia mi się idiotyczne rzeczy. Co lepsze normalnie nie pamiętam snów,natomiast w ciąży mogłabym książki pisać na temat tego, co mi się śni

reklama
Ja mam mega erotyczne sny których nigdy wcześniej nie miałam. Wszystkie z mężem w roli głównej [emoji23]
Co kilka dni budzę się rano i łapię za brzuch czy to na pewno prawda że jest w ciąży. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć. Chyba dopiero jak zobacze go na żywo...
Dziewczyny te sny to pełnia księżyca. Też kilka nocy pod rząd snia mi się idiotyczne rzeczy. Co lepsze normalnie nie pamiętam snów,natomiast w ciąży mogłabym książki pisać na temat tego, co mi się śni

Do góry