reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja z rozmiaru F jestem na rozmiarze H[emoji23] na szczęście trochę mniej bolą, bo nawet podczas spaceru je odczuwałam. Teraz mam bardzo wrażliwe na dotyk i po kąpieli.
U mnie to dopiero będzie "cioć dobra rada". Mój mąż ma 6 sióstr i 5 braci z czego 4 ma już min 2 dzieci. Także jestem gotowa na ostrzał. [emoji16] Na szczęście moja mama jest bardzo pomocna i dyskretna więc nieproszona nie pomaga i nie doradzą ale zawsze mogę na jej pomoc liczyć.
Niestety moja mama odeszła 9 miesięcy temu a tata pół roku przed mamą... Tak bardzo żałuję , że nie zobaczą wyczekanego wnuka... Dlatego też skazana jestem na teściów i ich dobre rady:(

reklama
Ja mam mega erotyczne sny których nigdy wcześniej nie miałam. Wszystkie z mężem w roli głównej [emoji23]
Co kilka dni budzę się rano i łapię za brzuch czy to na pewno prawda że jest w ciąży. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć. Chyba dopiero jak zobacze go na żywo...
W sumie, dobrze że mąż jest w roli głównej :) ja również jak się budzę to chwilę leżę i myślę czy to sen, czy jawa:)

Niestety moja mama odeszła 9 miesięcy temu a tata pół roku przed mamą... Tak bardzo żałuję , że nie zobaczą wyczekanego wnuka... Dlatego też skazana jestem na teściów i ich dobre rady:(
Bardzo mi przykro [emoji22] strata obojga rodziców musi być bardzo trudna. Nawet nie chce sobie tego wyobrażać bo chociaż moi rodzice mieszkają dość daleko to zawsze gdy ich potrzebuje są obok.

To niezłe sny [emoji23] w którejś ciąży też tak mialam, cały drugi trymestr miałam akcję z orgazmami przez sen [emoji85] ale.to pewnie wynikało z tego,że miałam szlaban od lekarza ;)

Bardzo mi przykro [emoji22] strata obojga rodziców musi być bardzo trudna. Nawet nie chce sobie tego wyobrażać bo chociaż moi rodzice mieszkają dość daleko to zawsze gdy ich potrzebuje są obok.
Najgorsze, że wszystko działo się niemalże jednocześnie... Tata nie miał żadnych objawów poza osłabieniem i bladymi powłokami skórnymi, diagnoza- rąk żołądka z przerzutami do wątroby i otrzewnej... Mama po śmierci taty to już w ogóle z miesiąca na miesiąc gasła w oczach... Ehhh rozgadalam się. Ale tęsknota za rodzicami dopiero nabiera mocy gdy telefon milczy i nie ma gdzie jechać na święta;(

reklama
Najgorsze, że wszystko działo się niemalże jednocześnie... Tata nie miał żadnych objawów poza osłabieniem i bladymi powłokami skórnymi, diagnoza- rąk żołądka z przerzutami do wątroby i otrzewnej... Mama po śmierci taty to już w ogóle z miesiąca na miesiąc gasła w oczach... Ehhh rozgadalam się. Ale tęsknota za rodzicami dopiero nabiera mocy gdy telefon milczy i nie ma gdzie jechać na święta;(
Przytulam

Do góry