Natalia 458
Fanka BB :)
Przytulam
Dzięki, czasem trzeba się uzewnętrznićPrzytulam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przytulam
Dzięki, czasem trzeba się uzewnętrznićPrzytulam
Ja dziś miałam wizytę .uff.[emoji16][emoji4]dzidziuś rośnie zdrowo .mam 2 córki-teraz będzie chłopczyk..odstawiamy leki. Oby tak dalej .
Niestety moja mama odeszła 9 miesięcy temu a tata pół roku przed mamą... Tak bardzo żałuję , że nie zobaczą wyczekanego wnuka... Dlatego też skazana jestem na teściów i ich dobre rady
Az mnie ciary przeszly. Współczuję!Niestety moja mama odeszła 9 miesięcy temu a tata pół roku przed mamą... Tak bardzo żałuję , że nie zobaczą wyczekanego wnuka... Dlatego też skazana jestem na teściów i ich dobre rady
Ja byłam przy tacie, gdy odchodził... Niestety do mamy nie dojechałam i znam to uczucie i wyrzuty sumienia... Staram się teraz skierować wszystkie myśli na dzidziusia, to dla mnie trochę jak psychoterapia jakkolwiek głupio to nie zabrzmi.Natalia, przykro mi. Moja mama zmarła nagle rok temu. W dodatku my byliśmy w tym czasie w Chorwacji na wakacjach z siostrą i tatą. Miała 52 lata, nikt się tego nie spodziewał. Tata trafił pół roku temu na kardiologię gdzie śledził kilka tygodni, bo spaprali mu niby prosty zabieg, na szczęście wszystko skończyło się dobrze, ale pamietam ten strach i niedowierzanie, że coś takiego może się wydarzyć znowu. Przytulam.