Aguu
Fanka BB :)
Oby nic groźnego, ale jedź koniecznie!Dzisiaj ja laduje w szpitalu, zaczelam krwawic [emoji17] jade na sprawdzenie wlasnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby nic groźnego, ale jedź koniecznie!Dzisiaj ja laduje w szpitalu, zaczelam krwawic [emoji17] jade na sprawdzenie wlasnie.
Ja juz po badaniu i w poniedzialek wyniki hihi [emoji16] Wyslali mnie wczesniej bo jestem obciazona i w poprzedniej ciazy mialam cukrzyce.
Martwi mnie tylko ze jak teraz bedzie ok, to wysla mnie ponownie w 26tyg. [emoji849]
W UK od 22 zero jedzenia, od 24 zero picia ewentualnie lyk wody. Pierwsze pobranie po 9 rano [emoji58]
Juz pislalam ze u Was krzywa moge robic. Ja mialam sok pomaranczowy 300ml [emoji33] a w poprzedniej ciazy lucozade (pomaranczowy napoj gazowany, zaliczany chyba do energetykow albo izotnikow). To byla masakra na czczo pic slodkie gazowane. A wtedy jeszczs nie pilam wody gazowanej, wiec byl dramat.
A dajcie juz jej spokoj. Niech czyta jak chce, w koncu tez tu pisala. Moze w koncu sie odezwie...lub nie. To jej wybor i nie ma sensu sie roztrzasc nad tematem.
Wyjatkowa Marta a jak u Ciebie dzisiaj? Nie stawia sie macica?
Hato tylko chyba nie za wiele opinii, bo to chyba jakiś nowy model, ja ostatnio wypadłam z obiegu ze względu na ilość pracy i chorobę, muszę o nim poczytać. Co do budżetu to on jest i tak dość tani jak na 7osobowe.
A pracuje w aptece ,akurat wróciłam po nowym roku -środek sezonu-ruch bardzo wzmożony. Ale daje radę-szkolę młodego mgr na stażu, więc jak tylko mogę to siadam obok niego i tylko patrzę co wydaje i wtedy trochę mam oddech. Ale jak wracam po 1 zmianie to padam-nawet przysne na pół godziny. Ale w domu ciężko bez zajęcia wysiedziec.corki mam duże i same się ogarniają ..Więc praca chociaż przez ten trymestr to najlepsze wyjście zeby nie zwariować...
Co do spodni tez mam 1 z hm dżinsy..Ale właśnie wzięłam swój rozm 36 bo inne by raczej spadały..drugie z bonprix czarne..z materiału..jeszcze za duże..I do skrócenia-przy moim wzroście to zawsze tak wygląda..hah.
Mam pytanie -co sądzicie o detektorze tętna. Taki domowy..nawet to niedrogie..Ale nie wiem czy jest sens..bo jakby tak maluch się obrócił i nie usłyszę i stres chyba straszny ???
Na pewno z dzidziusiem wszystko dobrze i sporo urósł.Hej.hej.ja też rzadko piszę, bo wróciłam do pracy i ciężko znaleźć czas.czytam w miarę na bieżąco. Byłam tez przeziębiona-2 dni wolnego +weekend i jest ok.też katar ,głowa i uszy .jutro mam wizytę po miesiącu- mam stracha .brzuszek troszkę urósł i ja tez ..dziś waga +4 kg (zaczynałam od 52-bo ze mnie taki krasnal 155 cm),Więc mam nadzieję ze tam człowiek rośnie zdrowo.
Pamiętamy współczuję odejścia teścia.Cześć Dziewczyny! Mam nadzieję, że mnie jeszcze trochę pamiętacie ;-). Ja o Was pamiętam, trzymam mocno kciuki za wszystkie rosnące brzuszki i każdy z osobna! Dłuuuugooo mnie nie było, chyba od Świąt Bożego Narodzenia.... miałam straszny okres, nagle zmarł mój teść.... ehh. Życie... ale powoli mój mąż wraca do „rzeczywistości”, a ja wraz z nim. Mój brzuszek rośnie w siłę, w poniedziałek byłam na usg 11 - 13. Wszystko w porządku. Z wielkości Maluch jest o tydzień starszy niż wskazuje wiek ciąży. W związku z tym, termin porodu przesunął mi się na 18 lipca. Ja, jeśli dalej ciąża będzie rozwijała się prawidłowo, coraz bardziej zastanawiam się na poród w domu narodzin przy moim szpitalu.
Ściskam Was mocno! [emoji173]️
Trzymam kciuki, musi być dobrze!!!! Odezwij się jak tylko będziesz mogła.Wspolczuje. Myslalam ostatnio co sie stalo z Toba.
Dzisiaj ja laduje w szpitalu, zaczelam krwawic [emoji17] jade na sprawdzenie wlasnie.
Ja się właśnie obawiam tych shiz, kiedy nic bym noe usłyszała, bo np. Maluch źle ułożony [emoji33]A pracuje w aptece ,akurat wróciłam po nowym roku -środek sezonu-ruch bardzo wzmożony. Ale daje radę-szkolę młodego mgr na stażu, więc jak tylko mogę to siadam obok niego i tylko patrzę co wydaje i wtedy trochę mam oddech. Ale jak wracam po 1 zmianie to padam-nawet przysne na pół godziny. Ale w domu ciężko bez zajęcia wysiedziec.corki mam duże i same się ogarniają ..Więc praca chociaż przez ten trymestr to najlepsze wyjście zeby nie zwariować...
Co do spodni tez mam 1 z hm dżinsy..Ale właśnie wzięłam swój rozm 36 bo inne by raczej spadały..drugie z bonprix czarne..z materiału..jeszcze za duże..I do skrócenia-przy moim wzroście to zawsze tak wygląda..hah.
Mam pytanie -co sądzicie o detektorze tętna. Taki domowy..nawet to niedrogie..Ale nie wiem czy jest sens..bo jakby tak maluch się obrócił i nie usłyszę i stres chyba straszny ???
Kciuki trzymam. [emoji8][emoji8][emoji8]Wspolczuje. Myslalam ostatnio co sie stalo z Toba.
Dzisiaj ja laduje w szpitalu, zaczelam krwawic [emoji17] jade na sprawdzenie wlasnie.
Ja dziś zrobiłam pakiet tarczycowy z labo.A ja dziś czekam na USG tarczycy. W poprzednim badaniu wyszła mi jakaś zmiana ponad 0.5 mm średnicy. Już dawno miałam powtórzyć, ale jedną wizytę mi odwołali a na kolejną trudno byłW o się umówić. Trzymajcie kciuki
Wspolczuje. Myslalam ostatnio co sie stalo z Toba.
Renisus powodzenia! Trzymam kciuki!
Lady zastanawiałam się gdzie jesteś, fajnie,że wróciłaś.
Dzień dobry w sobotę. Ja też już pospałam.
Pamiętamy współczuję odejścia teścia.
Powiedz czym się różni taki poród u Was, jest bardziej intymny, coś jeszcze? U nas też są takie domy i się zastanawiam.
?
Wspolczuje. Myslalam ostatnio co sie stalo z Toba.